Jaya The Cat… and everything’s alright

Jaya The Cat… and everything’s alright

На 3-ти април погото и куфеенето в Terminal 1 ще се дирижира от следния състав: Geoff Lagadec, Dino Memic, Jan Jaap „Jay“ Onverwagt, Johan „Leon“ van ‘t Zand и David „The Germ“ Germain .

[alert alert_type=“info“ ]Click here to read the interview with Geoff in English[/alert]

Да, Jaya The Cat пак са на софийски терен, за да ни разклатят. Издебнахме ги предварително, за да сме сигурни, че при тях още всичко върви по ток и жица.

An: Здрасти от DJambore.com, нямаме търпение пак да ви слушаме на живо в София, този път в Терминал 1 на 3 април. Няма и как да не ви попитаме за последните ви идвания в България. Някакви „Painful Memories”?

Geoff: Всеки път, когато сме в България се чувстваме супер, нямам никакви болезнени спомени…

An: Да се надяваме, че и този път няма да имате. След избухването ви в Mixtape 5 от миналата година установихме, че Брадата не пречи (виж статията). Нещо пречи ли ви по време на концерт?

Geoff: Могат да ни изкарат извън релси само технически неразбории. Например, ако има проблеми с озвучаване или ако скъсам струна… Такива неща могат да попречат на живото изпълнение, иначе ако техниката е в изправност, даваме на макс всичко от себе си.

An: Вече сте издали четири студийни албума и един лайв… Какво следва?

Jaya the Cat Terminal 1Geoff:  Още бира, още албуми, още турнета, плажове, хаос и приятели…. Аз съм късметлия, който създава музика заедно с прекрасни хора. Затова продължавам да го правя и да живея по начин, който ми харесва.

An: Дам, никога не се спирате на едно място и за това пеете в парчето “Unconditional Love” . Освен музиката и турнетата, какво обичаш безрезервно?

Geoff: Котката ми и всички останали, които са толкова безрезерни.

An: Кажи ми кои са едни от най-яките лайв изпълнения (освен вашите концертиJ), на които сте били? Ще ни препоръчаш ли интересни предстоящи събития?

Geoff: Спомням си за първия път, когато ходих на концерт на Bad Brains… Първият път, когато бях на Flaming Lips… на Manu Chao… Това лято не пропускайте The Skints… Те ще имат лайв и в България. The Skints разцепват.

An: The Skints не са за изпускане… А какво е първото нещо, което си представяш, когато чуеш думата „джамборе“?

Geoff: Стара балада… Облак от зомбита… А ти какво си представяш?

An: Представям си няколко брадати зомбита:). Как така събирате толкова различни зомбита на концертите си?

Geoff: Да не прозвуча нескромно, ама ние сме една истински добра банда;) Не се водим от един имидж или конкретен стил, просто сме си ние. Бъдете каквито сте и слушайте различни стилове музика, защото животът е твърде кратък. Вслушайте се в бирата… Тя ще ви изкара от вкъщи, навън на слънце, където ще си изкарате супер. Ей, заради този ефект обичам българите и българска бира.

Кликни тук и спечели покана за концерта на Jaya The Cat, на 3-ти април, в Club Terminal 1.