Спечели покана за Jaya The Cat

Jaya The Cat

Спечели покана за Jaya The Cat

И ти ли като нас обичаш да клатиш брада в ритъма на Jaya The Cat? И ти ли всяка година чакаш с трепетликата да дойдат на концерт и в София? Не отговаряй на риторични въпроси, а се включи в играта ни за 4 покани за лайва на Jaya The Cat на 3-ти април в Terminal 1.

Jaya The Cat Terminal 1Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с линк към любимата си песен на Jaya The Cat заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Всеки, който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с любима песен на Jaya, имената си и телефон за обратна връзка.:)

Какво мога да спечеля?

Изпълнилите условията през периода на играта участва в томбола за 4 единични покани за концерта на Jaya The Cat на 3-ти април в Terminal 1.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 31.03.2014 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 26 – 31 март 2014 г.

Повече за събитието:

Година след последното си гостуване, Jaya The Cat отново идват за концерт в България.
Бандата издаде своя последен албум “The international sound of hedonism” през 2012 г. По време на участието си в София, Jaya The Cat ще изпълнят, както песни от последния проект, така и други добре познати парчета за родната публика.
Последният лайв на групата у нас през април 2013 г. бе разпродаден месеци преди датата на събитието.

 Jaya the Cat – Closing Time

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=q1NJhjvaOEA&list=AL94UKMTqg-9Dc-3wCUmwtEAwuKWr2cPyu]