Music Daze 2021

Зарежда Събития
 • Това събитие е минало събитие.

Music Daze 2021

Music Daze започва в петък! Виж пълната програма и много важна информация за достъп до фестивала! 

Този петък, събота и неделя всички пътища водят към Пловдив, защото в града на тепетата стартира Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се весели компании и фенове от цяла България, които идват в града за да изживеят дългоочакваната емоция от фестивална еуфория и музика на живо и да се потопят в любимата атмосфера на Пловдив! 

 • Най-важната новина за всички е – времето в Пловдив е слънчево и топло! Прогнозните температури за фестивалните дни са между 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали, очаква ни супер уикенд!

 • Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A.L.E.K.S., той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си проект „Late Night Thoughts“, както и няколко неиздадени парчета.  

Ето го и пълният график на фестивала по часове
11 юни 2021, петък
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – K.LINA
18.00 часа – Stop The Schizo
19.30 часа – Nouvelle Vague
21.30 часа – DJ Burak Yeter

12 юни 2021, събота
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – A.L.E.K.S
18.00 часа – Krekhaus
19.30 часа – Me and My Devil
21.00 часа – Dub FX feat. Mr Woodnote

13 юни 2021, неделя
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – Le’Push
18.00 часа – Innerglow
19.30 часа – Керана и космонавтите
21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „Нова“

 • Важна информация за билетите.
  Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив, площад „Стефан Стамболов“ N 1) – работи и продава билети всеки ден до 18.00 часа;

  – касите на хълм Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа. На Music Daze схемата, която изпращаме сме посочили точното мястото на всяка една от тях.

  – организаторите съветват – за да се избегнат максимално тапи по алеите към връх Бунарджика, използвайте опцията за онлайн купуване на билети print@home – не е необходимо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират директно през телефон! Купете от този линк.
 • Важна информация за достъпа до фестивала
  Music Daze ще се проведе на самият връх на хълм Бунарджика. Прилагаме схема на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския булевард „Руски“. Достъпът до фестивалната зона ще е само пешеходен, коли няма да се допускат. Полиция ще регулира движението още преди тепето, така че да не стават тапи и задръствания.

 • От мерки за сигурност, в зоната на фестивала няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze плащането на билети, храна и напитки  ще става само в брой.

 • Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк:
 • Ще бъде предоставяна и на място, но това ще забави достъпа. 

Music Daze се организира от Blue Hills Events.

Очакваме ви за силни фестивални емоции!

 

DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze!

Music Daze включва още един много силен артист в програмата си! Седмица преди началото на феста, своето участие потвърди DUB FХ. Неговото изпълнение ще закрие фестивалната вечер на 12 юни 2021 г, събота, а шоуто му ще бъде плътно подкрепено от саксофониста Mr Woodnote.

Хилядите му фенове в България знаят, че супер силата му са изпълненията на живо – в продължение на часове гласът му минава през ритъма на реге, drum and bass и хип хоп. Очаква ни истински фестивален взрив, защото концертата енергия на Бенджамин Станфорд (както е истинското име на DUB FХ) е искрата, от която имаме нужда за да не спрем да скачаме и танцуваме с часове! 

И още едно важно съобщение – DUB FХ ще отпразнува рожденият си ден на Music Daze и вече е потвърдил присъствието си сред нас и в другите фестивали дни! Това си още един повод за празник и усмихнати лица по пловдивските улици!

Музикантите от Asian Dub Foundation отлагат гостуването си по лични причини, които обясняват за българските си почитатели в специално видео обръщение. 

Music Daze е първият летен фестивал в България за 2021-ва година, 11, 12 и 13 юни, Пловдив, хълм Бунарджика. Nouvelle Vague, DUB FХ feat. Mr Woodnote, DJ Burak Yeter, Ицо Хазарта и Ъпсурт, Керана и космонавтите, Mе And My Devil, Innerglow, Stop The Schizo,  Krekhaus, K.Lina и други!

Билети от тук

Music Daze се организира от Blue Hills Events

Проектът е част от официалната програма на Пловдив – Европейска столица на културата.

юни 11 2021

Details

Start: юни 11, 2021 @ 16:30
End: юни 13, 2021 @ 23:15
Cost: 40лв.-100лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/278685913725648

Venue

хълм Бунарджика

хълм Бунарджика
Пловдив, Bulgaria

+ Google Map