HippieLandia Festival 2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

HippieLandia Festival 2017

На 23 юни в Парка на Летище София разнообразието на електронната музика ще се разгърне върху 3 сцени.

HippieLandia Festival ще посрещне за втора поредна година под откирто небе всички слънчеви хора, готови за много и нови музикални преживявания. Dub FX (виж интервю тук), DAVE CLARKE, LSB & MC DRS, Gridlok са част от артистите, които ще звучат на открито в непосредствена близост до пистата на летище София. Фестивалът тази година ще разполага с три сцени с различна концепция и музикална програма.

На главната сцена ще се вихрят феноменът  DUB FX,  родният продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея (виж интервю тук), белгийската звезда Poldoore (интервю виж тук), Future Sounds of Sofia, които ще представят специално шоу по случай 5-годишния си юбилей  и ще посрещнем изгрева с едни от най-големите имена на британската drum & bass сцена – LSB и MC DRS.

За любителите на качествената техно музика, фестивалът е подготвил специална сцена, където хедлайнер ще е едно от най-големите, уважавани и значими имена в техно музиката – DAVE CLARKE. Редом до него на сцената ще се качат френският електронен гигант – Zadig, а с помощта на Институт Сервантес, в програмата ще вземе участие испанският продуцент TENSAL. Сцената ще открие ексцентричната австрийка с бразилски произход – Joyce Muniz, чието гостуване е със съдействието на Австрийското посолство в София.

Родният талант от град Троян и един от най-популярните и успешни bass продуценти в света – COOH / Balkansky / Ivan Shopov ще има своя собствена сцена, посветената на drum and bass музиката и нейните подстилове. На COOH BАSS Stage ще се качат холандeцът Gridlok, който ще представи чисто новия си албум – Z3R0 H0U2, с които оглави класациите само преди 2 седмици. Ектравагантният германец със сребърна усмивка и безкомпромисна селекция –  The Panacea, ексклузивна проява на COOH, както и новите надежди на българската басс сцена – Soulnd и D-Mental. Сутринта ще е посветена на hardcore сета на Joy.

Специална хамак зона за релакс и почивка ще бъде изградена между сцените благодарение на coBuilder- официален партньор на фестивала. coBuilder е международна компания, която създава единствени по рода си софтуерни продукти в сферата на данните и дигиталното строителство. Като ценител на иновацията и оригиналността във всеки аспект от дейността си, компанията се грижи за незабравими преживявания на екипа си и участието им в HippieLandia Festival го потвърждава. Научете повече за coBuilder на http://cobuilder.co.uk/

Истинските музикални фестивали са вече рядкост по нашите ширини и ето защо е важно да ги подкрепите, като просто си кипите билет, кажете на приятелите ли си и се заредите с добро настроение за нови музиклани приключения. Фестивалът HippieLandia (виж интервю с организатора тук) доказа, че е преживяване, което е далеч по-вълнуващо от стереотипните партита в тъмни и кънтящи халета, спортни зали или прашни бетонни складове, а е и само на минути от центъра на София, използвайки метрото.

Билети Ранно Пиле на цена от 33 лв. може да намерите само в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев №43/ и в бар Петък.

Онлайн Билети от 35 лв. дирекно от http://bit.ly/HippieLandiaFestival

Стандартни Билети от 35 лв. в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg и в НДК, ОМВ, НА ТЪМНО, книжарници Booktrading.

юни 23 2017

Details

Start: юни 23, 2017 @ 21:00
End: юни 24, 2017 @ 10:00
Cost: 33лв.-35лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1850649981860850/

Venue

Парк летище София

1528 София
София, България

+ Google Map