VISION Free Festival 2021

Зарежда Събития

VISION Free Festival 2021

Floyd pres. VISION Free Open-Air Festival 2021
==============================
Окото вижда надалеко, умът вижда отвъд него. Душата, тя вижда това, което стои отвъд мисълта. Това, което оставяме скрито. А съзнанието… съзнанието вижда онова, което ти наричаш всичко.
Видението буди посока, създава фокус. Видението показва точка на дестинация, точка на действие. И не по-малко. Видението е ясна картина, мисловен портрет на предпочитано бъдеще. Видението изгражда и води, разгръща и развива. Видението разделя, видението променя…
А тази година не е нищо друго, освен време за промяна. С космическия танц на Юпитер и Сатурн в пейзажа на Водолей, се роди една нова ера. Започна нов цикъл, ново начало. Предстои трансформация, предстои еволюция. Промяна в теб, в другия, в Едното, което сме. В цялото човешко, в цялото вселенско.
Именно ръководени от промяната, с удоволствие искаме да споделим с вас, че третото издание на нашата сага от тежки Дръм и Басс ритми е вече факт. Тази година обаче концепцията ще бъде една идея по-различна и планираме тя да остане такава отсега занапред. Тъй като, за разлика от тазгодишното мероприятие, първата година събитието се проведе на закрито, а втората фестивалът беше частен, решихме да разширим мащабността му, като този път добавим втора сцена за психеделична и алтернативна музика, както и още няколко други идеи – горски дървен бар, подвижна кухня, арт базар и прожекционен екран за визуализации и късометражни филми.
Подгответе се да се потопим заедно в дълбините на електронната музика и тъмните недра на гората, осветени от цветовете на космически звуци. Там, където времето съществува само под формата на удари в минута, а светът е спрял в наша чест. Там, където ниските честоти са вплели корени в почвата и скалите, а вибрацията, бидейки вълна и поток от частици, се превръща в енергиен сноп от движещи се фотони и рисува невиждани за окото картини.
Очакваме ви с нетърпение! 💜
Там, където приключихме.
Секунди преди края…
==============================
🏞️ 3 Days
🌌 2 Nights
🏛️ 2 Stages
👽 36 Hours of Rave
🎤 [X] Local Artists
🔊 Massive Sound System
🦚 Visuals Screen
🍸 Wooden Bar
🚐 Kitchen Van
🎨 Art Bazar
🎬 Movie Theater
🍾 Multiple Birthdays
🌲 Deep Forest
☯️ Infinite Love
==============================
[STAGE 1] – Strictly DnB
––––––––––
🎧 DRUM ‘N’ BASS
🌑 DARKSTEP
🧬 NEUROFUNK
🙅🏻‍♂️ CROSSBREED
🌀 BREAKCORE
💀 HARDSTEP
🛸 TECHSTEP
🧿 TRANCESTEP
🌴 JUNGLE
🌊 LIQUID
🦘 JUMP UP
[STAGE 2] – Alternative
––––––––––
🧿 PSYTRANCE, HI-TECH
🛸TEKNO, ACIDCORE, GABBA
💀HARDCORE, INDUSTRIAL, TECHNO
🌀BREAKBEAT, GLITCH-HOP, DOWNTEMPO
🪐NOISE, AMBIENT, PSYCHILL
==============================
Map: Secret Location
Start: 18:00 @ 04 June 2021
End: 12:00 @ 06 June 2021
Tickets & Entrance: Free

юни 04 2021

Details

Start: юни 4 @ 12:00
End: юни 6 @ 12:00
Cost: FREE
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1769470989893610/

Venue

Плана Планина

Plana mountain Bulgaria