Back To The Unity Vol.10 Traditions

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Back To The Unity Vol.10 Traditions

Back To The Unity: TRADITIONS

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА ПАРТИТО ТУК!

Традиционно, това е мястото, където всички сме заедно. ЗА ЕДНО! ЗА КАЧЕСТВЕНАТА И НЕОПЕТНЕНА БГ МУЗИКА! Вече 12 години се събираме и не сме си и помисляли да спираме!!!
Всичко започна на шега в края на 2006 година в един изоставен завод в Борово, София. И беше нещо страшно! От тогава досега доста рапери се появиха, доста се затриха, някои станаха чалгари, други станаха хора. Но над десетилетие ние продължаваме да сме истински и си ОСТАНАХМЕ РАП! Направихме ивенти зимни, летни, на закрито, на открито, баш на плажа… На сцената се изредиха стотици верни на хип-хопа, а пред нея кой знае колко са скачали и пяли с тях!

Беше велико всеки път!!!!
Това полека и логично доведе до юбилейното десето издание, с което смятаме да умножим по десет всички емоции, които преживяхме досега на тези партита. И името дойде логично и от само себе си – TRADITIONS!
Традициите повеляват – заедно сме по-силни.
Традициите повеляват – слаба рима няма, има слаб рапер.
Традициите повеляват – жадно гърло, рап не слуша.
Традициите повеляват – ако имаш 10 бийта, дай един на ближния.
Традициите повеляват – да пръснем клуба на микрочастици!!!

RAPERS IN THE GAME

Първите 10 имeна потвърдили участие на BACK TO THE UNITY Vol.10 TRADITIONS Очаквайте поне още толкова + нема ви се верва колко изненади!!!

ЛОГО5

SO CALLED CREW

ATILA

ROOF RHYMEZ

SECTA

SPLITKID

5 O’CLOCK

ПРИМ & NERVE

HOMELESZ

F-ACT & vWHY?

TAHOMA

R.O.S


–––––––––––––––––––––––––––––––-
TICKETS

Продажбата на билети стартира на 15.01.2018 – понеделник. За юбилейното, 10то издание на BACK TO THE UNITY сме приготвили малка изненада за най-нетърпеливите – първите 100 билета ще са на цена – 10лв!!! След изчерване на това количество регулярните билетите са на цена – 15лв., а ако сте решили да чакате до последно, може да си платите на вход – 20лв. Последното не го препоръчваме, поради факта че клубът е с ограничен капацитет и е възможно да си останете навън – не е приятно, питайте Пинги 🙂

Следете ивента, за да бъдете информирани!

Бъдете активни – ще има куп игри за безплатни пропуски!

Сложете си BACK TO THE UNITY профилна снимка, за да ударите едно рамо на юбилея и да се почувствате в крак с модерните тенденции сред младите!

WE ARE MANY, WE ARE STONG, ..WE ARE HIP HOP!!!

февруари 09 2018

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website