СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА BACK TO THE UNITY Vol.10 – ИЗТЕКЛА ИГРА

СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА BACK TO THE UNITY Vol.10 – ИЗТЕКЛА ИГРА

Традиционно ще се избухва на Back To The Unity и то за 10-ти път. Мястото е Mixtape 5, а датата – 9 февруари. Спечели една от трите покани за вездесъщото събитие от DJambore.com.

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Коя е традицията, която не продължаваш да спазваш?“ Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите покани за събитието Back To The Unity Vol.10 на 9-ти февруари в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под текста на тази публикация на 7 февруари 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на участие в играта: 24 януари – 6 февруари 2018 г.

Повече за събитието:

Традиционно, това е мястото, където всички сме заедно. ЗА ЕДНО! ЗА КАЧЕСТВЕНАТА И НЕОПЕТНЕНА БГ МУЗИКА! Вече 12 години се събираме и не сме си и помисляли да спираме!!!
Всичко започна на шега в края на 2006 година в един изоставен завод в Борово, София. И беше нещо страшно! От тогава досега доста рапери се появиха, доста се затриха, някои станаха чалгари, други станаха хора. Но над десетилетие ние продължаваме да сме истински и си ОСТАНАХМЕ РАП! Направихме ивенти зимни, летни, на закрито, на открито, баш на плажа… На сцената се изредиха стотици верни на хип-хопа, а пред нея кой знае колко са скачали и пели с тях!

Беше велико всеки път!!!!
Това полека и логично доведе до юбилейното десето издание, с което смятаме да умножим по десет всички емоции, които преживяхме досега на тези партита. И името дойде логично и от само себе си – TRADITIONS!

ПЕЧЕЛИВШИ:

  1. Димитър, който не чака до 24:00 на Бъдни вечер, за да си получи подаръците. 🙂
  2. Виолета, която вече не гледа поне един филм през уикенда (явно се е преориентирала към партита 🙂 )
  3. Радостина, която сподели „Явно всеки сам си има лични традиции. Доста хора “честват” и чужди. Не знам дали бих го нарекла традиция, но спрях да ходя на тъпи партита, само защото аверите ми са там.“