Nordic Soundscapes – Vikings Party

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Nordic Soundscapes – Vikings Party

Платформата за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes ще представи разнообразна парти вечер със специални гости актрисата Анжела Недялкова и техно ди-джеят Birben.

Вечерта ще започне със специална едночасова селекция с любимите парчета на актрисата Анжела Недялкова от скандинавска инди и електронна сцена. Самата тя ще почерпи с оригинален шот на Smirnoff всеки гост влезнал в клуба до полунощ. Ето какво сподели Анжела за селекцията си:

„Това е моята мини селекция от топ фаворитите ми, когато става дума за съвременна скандинавска музикална сцена. Подбрала съм само траковете, които съм слушала на l с часове. Неслучайно започвам с Kiasmos и GusGus, защото обожавам дълбочината (звукова и емоционална) в звученето им. Макар Moderat да не се вписват в Nordic концепцията чисто като националност, реших да сложа и тях, понеже идеално кликват за мен с това течение като усещане и звук. Laika от своя страна са нещо като лиричното отклонение в този плейлист, но не мога без тяхната космическа безтегловност.

Зад пулта ще застанат и резидент диджеите на Nordic Soundscapes – Мartin & Sayulke със своята селекция от мелодичен поп, диско, хаус, инди, трип-хоп до дарк електроника и техно ще ни забавлява цели 6 часа и ще включваща имена като RöyksoppFever RayPrins Thomas,Little DragonTodd TerjeAURORALindstromMúmBjörkGusGusLulu RougeLykke LiFallulahSamarisSigur RósKasper Bjørke,Trentemøllerи oще безброй познати и непознати имена идващи от Исландия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия

Още един специален гост на 9 февруари ще застане зад пулта. Тове е добре познатият в родните техно среди – диджей и продуцент -BIRBEN. Той ще завърши вечерта като  представи 3-часов техно сет, включващ скандинавските артисти Adam Beyer, Cari Lekebusch, Ida Engberg, Joel Mull, Abdullah Rashim, Korridor и др. С Birben зад пулта вечерта в Tell Me ще бъде повече от гореща, a слънцето отново ще ни огрее танцувайки на паважа на улица Иван Вазов.

Датата е 9 февруари, мястото e клуб TELL ME на улица Иван Вазов №12, а билети ще могат да се закупят само на място на цена 10лв.

Телефон за резервации: 088 832 1106. Викингските шапки са от нас!

февруари 09 2018

Details

Date: февруари 9, 2018
Time: 21:30
Cost: 10лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1894227514222718/permalink/1898336423811827/

Venue

Tell Me Bar

12 Ivan Vazov str.
Sofia, България

+ Google Map