Kiasmos at Nordic Soundscapes

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Kiasmos at Nordic Soundscapes

Nordic Soundscapes Bulgaria представя: Kiasmos за първи път в София на 13-ти декември

Кiasmos е исландско дуо създадено от композитора Ólafur Arnalds, известен с уникалните си минималистични композиции за пиано и електрония продуцент Jаnus Rasmussen. Исландският дует издава за авангардния лейбъл Erased Tapes и вече 10 години успява да преодолеят границите между класическия и електронния жанр, като смесват чистотата на акустичното пиано и класическите струнни инстументи с ударната сила на електрониката.

Музиката на Kiasmos успява да те докосне, развълнува и стопли с всяка  една композиция и прекараното време с нея ти дава усещането, че си в уютната и топла прегръдка на любимото ти пухкаво одеало. Многоминутните композиции на скандинавския тандем лесно водят до транс, от който е трудно да се освободиш. Този петък 13 декември българската публика ще имат щастието да се докоснат до магията на музиката на Кiasmos с диджей сета на Jаnus Rasmussen. Хипнотичните танци до сутринта са гарантирани, защото малко артисти могат да пренесат толкова много емоция на дансига.

За място организаторите на скандинавските музикaлани вечери Nordic Soundscapes са избрали алтернативната бутикова зала на ул. „Раковски 108” в самото сърце на София. Прецизно настроена саунд система, високи тавани, дълбока театралнa сцена с тежки кадифени завеси и уютно топъл паркет ще ви очакват за едно вълнуващо музикално приключение.

Самуил Кехайов ака Sayulke, Мартин Илиев и Деница Чакърова, които са резидент ди-джейте на клубната вечер за скандинавски музика и култура Nordic SoundScapes, подобаващо ще рамкират вечерта със специално подбрана селекция от скандинавска инди и електронна музика, която ще ви отнесе в съвсем друг свят и така чак до след изгрев слънце. Очаква ни една гореща декемврийска нощ със 100% скандинавска музика, която със сигурност ще помним дълго време.

Билети за събитието на цена от 20 лв. може да намерите на следните места:

Онлайн: чрез системата на PaySera

На каса: в Магазин На Тъмно /ул. Иван Вазов 13/ или може да поръчате билет по куриер на 0886 126 995. Билети на място в петък след 22.30 също ще се продават. Зала Раковски 108, се намира на ул. Раковски 108 на кръстовището с ул. Гурко. Вратите на залата ще отворят в 22:30 ч.

 

 

декември 13 2019

Details

Date: декември 13, 2019
Time: 22:30
Cost: 20лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/550763719072410/

Venue

Зала Раковски 108

ул. Георги С. Раковски 108
София, Bulgaria

+ Google Map