Beloslava | Funky Love Live – 14.02.2018

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Beloslava | Funky Love Live – 14.02.2018

ВСЯКА ГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ …

ПРАЗНУВАМЕ В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА С БЕЛОСЛАВА FUNKY LOVE LIVE

Днес стартира Месецът на любовта и виното, в който всички имат желание да получат, да дадат и да живеят с повече любов, а музиката предоставя всичко това –  безвъзмездно.

На 14-ти февруари Sofia Live Club ти дава възможност да станеш част от празника, да поканиш свой любим или приятел, за да празнуваш в компанията на БЕЛОСЛАВА.

БЕЛОСЛАВА FUNKY LOVE LIVE ще те отведе в света на соул, фънк и джаз любими мелодии, а кадифеният глас на българската соул сцена ще те въвлече в приключение за сетивата.

БЕЛОСЛАВА и нейната банда ще поднесат своята чувствена палитра от ритми в сряда вечер след 22.00 часа, точно след поредното издание на ПОЩЕНСКА КУТИЯ ЗА ПРИКАЗКИ от 19.00 часа.

По време на концерта ще може да чуем акустични фънки и соул интерпретации на „I can take my eyes of you“, “ The look of love“, “ Let’s stay together“ на легендарния Ал Грийн и други.

Певицата ще влезне в колаборация с музикантите, които са неразделна част от лайв концертите й, а именно Антони Рикев – китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и фънки сетовете на Владислав – Moustache Love.

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

февруари 14 2018

Details

Date: февруари 14, 2018
Time: 22:00
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/581386725539520/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map