LIVE: Atila & DJ Akasha + Sistah & DJ Skill

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

LIVE: Atila & DJ Akasha + Sistah & DJ Skill

Празникът на Велико Търново винаги се отбелязва с ударно събитие в Cybar и тази година няма да изневерим на традициите си…

Подготвили сме ви не просто концерт, не просто парти, а един истински урок за това как се прави Хип Хоп! Преподавателите зад микрофона ще бъдат Atila и Sistah, а зад грамофоните ще застанат DJ Akasha и DJ Skill!

Аtila е един от пазителите на Хип Хоп културата в България, известен с многобройните си победи на freestyle битки и безкомпромисни лирики в своите песни. Той е типичния пример за истинско МC, което подлудява тълпата щом се качи на сцената.
Съвсем скоро издаде съвместен албум, заедно с пловдивския бийтмейкър Worst, а освен него ще имате възможност да чуете тракове от цялото творчество на изпълнителя.

Рамо до рамо с Atila на сцената излиза DJ Akasha. Един от най-актуалните Хип Хоп DJ-и през последните години. Зад грамофоните, тя се чувства като у дома си. Подготвила ни е незабравима селекция от стари и нови тракове, а енергията и присъствието ѝ на сцената е завладяващо!

DJ Skill – един от ветераните на родния Хип Хоп. Нарежда се сред първите в страната, които се занимават със скречове и е известен с уникалните си партита, на които държи тълпата танцуваща от началото до края!

Празника на Велико Търново няма как да мине без местно участие! Заедно с DJ Skill излиза и Sistah! Той е първото MC на старата столица и от 1993-та година досега не спира да бълва от хапливите си и остроумни рими.
Ексклузивна новина е че DJ Skill & Sistah работят над съвместен албум и гореща изненада на партито ще бъде представянето на част от траковете за първи път пред публика!

Та нека обобщим: 22.03.2019 в Cybar ще можете да се насладите на Хип Хоп парти в истинската му същност и форма! Безкомпромисни МС-та, ударни DJ-и, микрофони, лирики, грамофони, винили и тонове музика!

Очаква ви страхотно парти! Нека заедно отпразнуваме деня на Велико Търново!
Както винаги, нашите клубни членове имат достъп до допълнителни услуги и специални ценови предложения!

Нашите ЧЛЕНОВЕ имат БЕЗПЛАТЕН ВХОД! Нещо повече, за всеки клубен член, присъединил се предварително към този вълнуващ купон, добавяме още един безплатен вход, с който може да доведе приятел. Използвайте бутона Join по-долу и се добавете към събитието, за да гарантирате своето присъствие. Ако искате да доведете приятел, който не е клубен член, просто добавете „+1“ в коментарите отдолу.

ВХОД за неклубни членове: 5 лв.

Details

Date: март 22, 2019
Time: 20:00 - 23:55
Cost: Безплатно-5лв.
Събитие Tags:, , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/819001555129520/

Venue

Powwow Club

ул. Ниш
Велико Търново, 5000 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website