ARTE FEASTIVAL 2021

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ARTE FEASTIVAL 2021

Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic и Morcheeba идват за най-мащабния фестивал в България това лято

ARTE Feastival e името на мащабен тридневен празник, много повече от фестивал, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на четири сцени, осем зони, за три дни, по 20 часа на ден! 

Атрактивният микс от музикални жанрове на Music Stage на ARTE Feastival, е еклектичен – участие на фестивала във Велинград са потвърдили световни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Dub Pistols, Djaikovski, De-Phazz. A Контрол, Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на главната сцена от българска страна. 

Младежката сцена на ARTE Feastival Young Power Stage е с водещ Ballan и богата музикална програма – Виктория Георгиева, Михаела Филева, 100 Кила, Михаела Маринова, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още. Освен музикалната програма за младата публика на фестивала са планирани: състезателни игри по отбори, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания, магическо училище, както и образователни игри, научни класове, химически експерименти, програмиране на роботи и още много активности за любопитните младежи.

Амбициите на организаторите са да надградят чисто музикалното преживяване като предложат на публиката и ненадмината селекция от забавления за цялото семейство и интензивни фестивални емоции. С пъстрата си програма с продължителност минимум 20 часа във всеки един от фестивалните дни, ARTE Feastival дава сериозна заявка, че България е готова за истинска, съвременна фестивална култура. Стефан Еленков от Fest Team допълва: „ARTE Feastival е много повече от фестивал, това е събитие за съпреживяване, с приятели или със семейството си, пиршество за всеки вкус. Сред нашите цели е той да се превърне в традиционна лятна дестинация не само за българската, но и за чуждата публика. 2021 е само началото!“ 

На първата по рода си фестивална комедийна сцена Comedy & Cinema Club в България ще се качат майсторите на комедията Кръстьо Лафазанов, Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров, Кючуков комеди шоу, Димитър Иванов-Капитана, Веселина Бабаджанкова, V for Venеtta, Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова и куп други артисти, които ще разтърсят сцената и гарантирано ще оставят усмивки на лицата на публиката за дълго. 

В арт зоната ще се включат графити артисти, художници и скулптори, а публиката ще може да се участва с лично творчество в арт активностите.  

Гурме гурута превземат кулинарната сцена на ARTE Feastival. Божана Кацарова, Биляна Йотовска, Джун и Рене Йошида, Стоян и Лора от Бон Апети, Бояна Рачева и Борис Тасев, Таньо Шишков, Елица Котева, Реджи Бадев, Светлана Илиева, не само ще се развихрят на – Chef’s Stage, но и ще дадат шанс на гостите на фестивала да се включат в приготвянето на храната и кулинарните състезания. 

Осемте зони на ARTE Feastival са разположени върху повече от три хектара площ, а туристическият град предлага многобройни възможности за настаняване за посетителите – от петзвездни хотели до къмпинг локация, предвидена за фестивала. 

Pool Stage е зоната за танци, лежерно разпускане, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez

А специален гост на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона последователи в социалните мрежи.

Пилотното издание на ARTE Feastival е с толкова наситена и разнообразна програма, че хора от всяка възраст и интереси да могат да станат част от създаването на нещо ново и наистина специално в спа столицата на Балканите Велинград.

Билетите за ARTE Feastival вече са в продажба на цени от 30 до 120 лв. на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“. За повече информация и всички новини около АRTE Feastival следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event и Insta.

август 20 2021

Details

Start: август 20, 2021 @ 16:00
End: август 22, 2021 @ 16:00
Cost: 30лв.-120лв.
Събитие Tags:, , , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/521185668922329/

Venue

Arte Spa&Park Hotel Velingrad

Undolska str.
Велинград, Bulgaria

+ Google Map