ДОВЕРИ СЕ. БЕГЛИКА 2021.

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ДОВЕРИ СЕ. БЕГЛИКА 2021.

След една необикновена, несигурна и съдбовна 2020-а, преминала под знака на усещането, че всички парадигми са счупени,
2021-а ни показа, че всички начала са в нас. Започва събор Беглика 2021!

Във времена като днешните въпросът за доверието е ключ.
Към всички важни врати на възможните сценарии за бъдещето.

Когато целият свят се преобръща, а всяка прегръдка с човека до теб изглежда като събитие, значение има само как да съхраним вярата си в Живота – точно такъв, какъвто е. Затова за нас беше и продължава да бъде изключително важно да съхраним това, което се случва всяка година през август на беглишките поляни.

Някога Беглика беше фестивал. Отдавна е нещо много повече. Всъщност съвсем няма да преувеличим, ако кажем, че феноменът Беглика продължава да съществува днес заради тези, които някога дойдоха за първи път като посетители, а вече отдавна са негови сътворци. Програмата и тази година е дело на десетки хора, които с талантите и идеите си искат да променят към по-добро средата, в която съществуваме.

Разгледай пълната програма тук.

Още от доверените организатори: „Признаваме си, че дори ние не знаем какво още ще се появи в програмата, защото тя продължава да бъде отворена за записване. И да – това е покана!

До началото на събитието остава съвсем малко! От 22 до 29-и август на язовир Голям Беглик ще докажем за пореден път, че само когато сме заедно, светът продължава да се върти...“

Билетите на цена от 70 лв. са в продажба в системата на EpayGo до началото на събора. За присъединилите се в последния момент цената за вход на място е 90 лв

Вижте също и:

август 22 2021

Details

Start: август 22, 2021 @ 12:00
End: август 29, 2021 @ 18:00
Cost: 70лв.-90лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1473344933017269

Venue

София, Bulgaria

+ Google Map