СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА представянето на албума “Kanatitsa – Remixed” – изтекла игра

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА представянето на албума “Kanatitsa – Remixed” – изтекла игра

Две години след невероятния успех на „Канатица“ – дебютния съвместен албум на мултидисциплинарния музикант, продуцент и диджей Иван Шопов и вокалната фолклорна група „Авигея“, който през 2017 направи революция на родната музикална сцена, екипът се събра отново за едно ново музикално предизвикателство – продукциятаKanatitsa – Remixed”, този път с участието на редица изявени чуждестранни и български артисти. Усети новата Kanatitsa като спечелиш двойна покана от DJambore.com.

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Колко композиции са включени в албума Kanatitsa – Remixed?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Верният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за една двойна покана за представянето на албума “Kanatitsa – Remixed” на Иван Шопов и “Авигея”, което ще се проведе на 18 май 2019 г. в Music Jam.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 17 май 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 14 – 16 май 2019 г.

Повече за събитието:

Електронният артист Иван Шопов и стрийт арт художникът Насимо в уникална колаборация за новите си проекти

Две от най-познатите български имена не само на родната артистична сцена, но и в международен план – геният на електронния звук и продуцент Иван Шопов и най-емблематичният стрийт арт художник Насимо, обединяват творчески сили за една уникална колаборация по случай новите си самостоятелни проекти. Това са албумът “Kanatitsa – Remixed” на Иван Шопов и фолклорна формация “Авигея”, в който се включват повече от 25 местни и чуждестранни електронни артисти, и изложбата “LIfe is a Study” по случай новата книга “25 Years of Nasimo: Sketchbook” на известния художник.

И ПЕЧЕЛИВШИЯТ на двойна покана за концерта е-е-е… Александър К., който си знае, че в Kanatitsa – Remixed са включени 10 композиции. Честит да си!