Спечели покана за Killa P @ club Terminal 1 – ИЗКТЕКЛА ИГРА

Спечели покана за Killa P @ club Terminal 1 – ИЗКТЕКЛА ИГРА

Не се занасяй, а отсега си подсигури присъствието на концерта на Killa P на 16 февруари в club Terminal 1! В случката се включват и изпълнителите от GRIMEBG – Chibоок, Jahmmi, Bashment, Fnkz. А за да се включиш и ти в играта, просто продължи да четеш…

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Харесай GRIME BG във Фейсбук

3) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страниците на DJambore.com и GRIMEBG, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Killa P, който ще се проведе на 16 февруари в club Terminal 1.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 13 февруари 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 29 януари – 12 февруари 2019 г.

Повече за събитието:

Една година от създаването на GRIMEBG, юбилей който ще бъде запомнен от грайм феновете в България. Този път бъгарските фенове ще видят на живо грайм легендата Killa P.

Killa P (Патрик Найт) е MC от южен Лондон, започва да се занимава с музика от 2002 г. В началото на своята кариера е едно от обещаващите MC-та на Roll Deep – крюто създадено от кръстникът на грайм музиката Willey. Killa P участва в ранната дискография на Roll Deep. По-късно издава своите солови албуми “Credit Crunch”, „Killa Instincts“ vol. 12 и 3. След соловите албуми Killa P се игражда като име на сцената и вече става разпознаваем в средите на грайм музиката.

След издаване на тези албуми се занимавал се с продуциране в домашното си студио, като е записвал изпълнители като “Section Boyz”. Killa P има собствено крю “Killa’s Army” в което участват изпълнители от ямайски стил, които редят своите рими на “patwa”. През 2017 година участва на 10 годишнината на „Outlook Orchestra at The Royal Festival” заедно с братовчед си Flowdan.

И ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА:

Мартин М. и Анелия Д. А йе!