HMSU чукна 21-така с Andy C

HMSU чукна 21-така с Andy C

Здравейте, приятели,

Най-голямата организация за дръменбейс музика у нас HMSU (Hard Music Sound United) отпразнуваха 21-вия си рожден ден със световната звезда и пионер на DnB течението в Обединеното кралство – Andy C*.

*Andrew John Clarke (born 7 April 1976) is a British DJ and record producer and is co-founder of RAM Records, a pioneering label in the drum and bass genre (според Wikipedia – б.а.).

Освен световното величие Andy C, партито бе грижливо забъркано, нажежено и подсигурено и от редица артисти на родния лейбъл HMSU (и не само) като протече по следния план-график:

22:15 – 23:00 – acidtrip
23:00 – 23:45 – Faith
23:45 – 00:30 – Targy
00:30 – 01:30 – High Roll
01:30 – 04:30 – ANDY C & TONN PIPER
04:30 – 05:15 – COOH
05:15 – 06:00 – L 33

Ние, като едни видни парти животинки, не можахме да присъстваме в началните часове на събитието, отдадени на БГ рап на един страхотен ивент – промо на албум – ФЛЕКС „Старият скрин“ [албум промо] at B-Side, club Mixtape 5 (повече на следния подкаст на DJambore.com On Air). Whatever, влязохме в клуб Music Jam и на партито като цяло малко преди 02:00, тъкмо за сета на Andy C, който бе подкрепен от MC Tonn Piper по възможно най-добрия начин (по скромното ни мнение  – б.а.).

Партито бе масив, както отива на рожден ден, особено при наличието на такива световни величия от ранга на Andy C. Атмосферата в клуба също бе меко казано на ниво, макар и в последствие да се появиха някои спорадични оплаквания от това, че било тясно, нямало вентилация и т.н.  За тези, които не се спираха около бара, а продължаваха напред, място имаше (а за тези, които ги мързеше да се проврат напред – такова съответно нямаше – б.а. ).

Andy, Andy, Andy“ крещеше тълпата, подстрекавана от „MC-то на народа“ Tonn Piper на фона на неземни визии, за които можем само да поздравим организаторите. Това помним само, плюс факта, че беше СУПЕР ЯКО!

След хедлейнера Andy C, фолклорни звуци, подплатени с бас превзеха сцената с COOH aka Иван Шопов към 04:00. Забелязахме, че фолклорните мотиви ни тласкат силно към изпиване на бюджета си, но това е друга тема… 

Партито бе закрито от Търновската гордост L 33, който финализира ситуацията с виртуозност и силна селекция, след която можем да кажем само „Благодарим“!

Това беше всичко и от нас, посещавайте повече лайв ивенти и се усмихвайте, бидейки готини, защото това е по-секси от това да се мръщите със скърцащи зъби, всеки знае… До следващия път, приятели! 1💓

**скоро и снимки от
LeMouseRat Photographie