Спечели покана Dubioza Kolektiv избухване

Dubioza Kolektiv

Спечели покана Dubioza Kolektiv избухване

Пак Dubioza Kolektiv! Този път избухването е на 29 август в Маймунарника. Шанс за покани ще има за всички от сърце, които са харесали Фейсбук страницата на DJambore. 🙂

Как да участвам?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, изпрати имейл на [email protected] с линк от любимото ти видео на Dubioza Kolektiv. Добави към имейла трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с разказ, заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Dubioza Kolektiv на 29 август 2014 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 28.08.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 21 – 28 август 2014 г.

Повече за събитието:

Двудневното разцепване в София през март 2013 г. с Dubioza Kolektiv от плът и кръв предизвика размисли, страсти, пот и безумие. Dubioza Kolektiv

Чакаме колектива пак, на 29 август, този път в Маймунарника, за да ни взривят с подправената си смесица от хип-хоп, реге, дъб, рок и босненски фолклор. В интервю за DJambore.com Robert Soko сподели: „Като стана въпрос за новатори, които излъчват енергия от Балканите, няма как да не спомена босненците Dubioza Kolektiv. Не си мислете, че са ми любими, само защото и аз съм роден в Босна.:) Музиката на бандата е жестока, супер жива, текстовете им те грабват… Dubioza Kolektiv израснаха и вече феновете им не са само на Балканите, а по целия свят. „

Dubioza Kolektiv е група, създадена в Сараево през 2003 година. Освен с яка музика, зарибяват цял свят със силните си текстове. Участвали са в редица фестивали, сред които са и SZIGET (2013), EXIT (2005/2007/2009), Eurosonic Festival (2005), Rototom Festival (2006), Balkan Trafik Festival, Belgium (2007) и много други.

Билети за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV се продават в мрежата на Eventim.bg – каси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, а също така в Строежа и Маймунарника, както и онлайн през сайта на компанията.

Dubioza Kolektiv – Tranzicija
[media link=https://www.youtube.com/watch?v=gUjaGpcb5po&feature=youtu.be]