Визуални и слухови експлозии в новия клип на Gerata и Rimo в клуб MAZE

Promo video Gerata Rimo

Визуални и слухови експлозии в новия клип на Gerata и Rimo в клуб MAZE

Промото на новото видео на Gerata и Rimo (Silent City) към парчето „Скитаме“ напълни очите на присъстващите в клуб MAZE. Освен на самото видео, дело на небезизвестния режисьорски екип Supers4upen, се порадвахме искрено и на лайв участие на Ива Янкулова (и приятели), Gerata & NRG_D, Alexmall & Gem, Atila, Silent City и 4PK, както и MD Beddah. И всичко „под зоркия поглед на парти-машината DJ Unkle Billy” естествено (то няма как иначе – б.а.).

Партито започна неангажиращо, в пълен chill и айляк style, без грам зор и перипетии. Музикалната атмосфера бе загрята от акустичен лайв на Ива Янкулова (и не само), което, според някои, бе доста нетипично решение, предвид пробладаващия хипхоп и рап привкус на вечерта (а, и реге, нека не забравяме NRG_D – б.а.). Всичко обаче бе нарочно. Защото точно тези артисти, бате, не искат да ти представят „хипхоп“-а, който така и така вече те е залял от ТВ екрана. Бягат от мейснтрийма и ни показват една друга, за някои – нетипична, страна на хипхоп музиката. Говорят за любов, единство, изкуство, така че… последи ги, позаслушай се и няма да сбъркаш.

В същия ред на мисли, естествено, на партито имаше и намален базар на набиращия популярност бранд за улична мода Goloka. Та, който си взел, взел…

Накратко: Gerata изпълни някои от по-старите си класики, повечето – съвместно с NRG_D, a Alexmall & Gem ни изпълниха, както стари така и по-нови парчета, като също така, ни обещаха и много нова продукция тях съвсем скоро (това го запомнихме! – б.а.). Atila сцепи абсолютно и безкомпромисно, връщайки ни в дните на real рапа, който обаче може да изглежда абсолютно на място и днес (или накратко – вкара ни в музикален ZEN, приятелю стар).

Последва по-алтернативният (с препратки към big beat) звучене на Masurski, Rimo и 4PK (или Silent City & 4PK), които взривиха рап маниаците с тениски на XPRSN Sound Vandalism в публиката (чуй едноименния трак, за да си в крак с нещата).

Живите участия за вечерта приключиха с неочаквано включване на MD Beddah, който обяви някои свежи идеи, за които, надяваме се, ще се чуе повече по-нататък…

А сега, насладете се на „Скитаме“ и не спирайте да търсите смислена и качествена БГ музика, прЕатели.

А така!

Gerata & Rimo – Скитаме

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=VdRZ1C2spg]