Спечели билет за концерта на Finley Quaye

Finley Quaye

Спечели билет за концерта на Finley Quaye

Отдавна си падаме по Finley Quaye. Сигурно и ти си така и затова вместо да ти пада, се покачва хормонът на щастието при мисълта, че предстоящия негов концерт в клуб MAZE на 2 декември.

Сега само остава да си спечелиш билет за събитието от DJambore.com и love gets sweeter everyday.

Как?

Условията на играта са лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с линк към любимата ти песен на Finley Quaye. Добави именaта си и телефон за обратна връзка. Имаш пълна свобода на избор.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и линк към песен.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за концерта на Finley Quaye, който ще се проведе на 2-ри декември 2016 г. в клуб MAZE.

Finley Quaye

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 30.11.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 11 – 30 ноември 2016 г.

И

Повече за събитието:

Шотландският трип–хоп вокалист и китарист Finley Quaye пристига отново у нас на 2 декември. В момента Finley Quaye е във Франция, където твори и записва парчета за новия си албум. Скоро тръгва на есенно акустично турне и ще мине и през България, за да се насладим на кадифения му глас и акустичните му китарни рифове.

Quaye е работил с много известни изпълнители, сред които: James Brown, Julian Marley, Lee Scrach Perry, The Verve, Balkan Beat Box, Fun Loving Criminals, Robbie Williams, Tricky,The Stereo MCs, Iggy Pop, Massive Attack, Amy Winehouse и други. Известен е с албумите: ‘Maverick A Strike’, ‘Vanguard’, ‘Much More Than Much Love’, ’28th February Rd’ и ‘Royal Rasses’.