Metropolis presents Heroes Total 2.0

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Metropolis presents Heroes Total 2.0

Хироус Тотал 2.0 – предизвикателство за смели хора

Колко от вас са се замисляли за възможността, че извънземни съществуват и живеят редом с нас? А на колко от вас им се е приискало да влязат в ролята на героя/героинята в някой от филмите, романите, пиесите?

Ако виждаш себе си в някоя от гореизброените роли, то ти си един от мечтателите и те предизвикваме да избягаш от реалността за една нощ. На 30 март, точно в 22:00 ч, от командния център на зала Фестивална ще бъде дадено началото на мисия Хироус Тотал 2.0.

Всеки, дръзнал да се присъедини, ще има възможността да се запознае с трима представители на извънземни раси, членки на нашата техно-галактика. Макар приели човешка форма, те притежават свръх способността да пътуват през космическите пространства.

Те ще ни преведат през своята музикална вселена и ще се погрижат за доброто ни настроение. А ако си от онези скептичните и не вярваш, че извънземни съществуват, то ето малко доказателства:

Елън Алиен (Ellen Allien) каца на Берлинската техно сцена преди повече от 25 години. Успешен диджей, продуцент и радиоводещ, тя дори не крие извънземния си произход. Тази година празнува 20 години от създаването на лейбъла си ‘Би Пич Контрол’ който продаде повече от 300 000 копия от саундтрака на легендарния филм “Berlin calling”, композиран от Пол Калкбренер, а през месец януари обяви и нов, носещ името ‘Ю Еф Оу’. Едноименното парче превзе техно класациите и влезе в сетовете на най-големите ди джеи още с излизането си. Тя е един от малкото електронни артисти, удостоени с честта да покажат свето творчество в център ‘Помпиду’, Париж. Елън гостува пред българска публика за втори път, като предишния бе през октомври 2017 заедно с Лен Факи.

ДиВиЕс Уан (DVS1), или властелинът на времето в съвременната техно музика. От 2011 досега, представителят на американската електронна школа с Руски произход успява да създаде и ръководи два успешни лейбъла – ‘Хъш’ и ‘Мистрес Рекордингс’, за които са издавали редица емблематични имена. От нелегалните рейв партита в Минеаполис, където изпитва тежестта на Американската правораздавателна система, до дансингите на най-престижните клубове в света – Зак Кутурески показва извънземни умения на пулта но винаги остава здраво стъпил на Земята. Негови са думите, че ди джеят е само съсъд, който пренася музиката до танцуващите. Той е собственик на колекция от над 30 000 винила, показателни за неговата любов към музиката и богата му музикална култура.

Сетаок Мас (Setaoc Mass) е част от подбрана извадка извънземни, които впечатляват със способността им да пътуват във време пространството и то само в рамките на едно парче. В неговия саунд са съчетани класиката от миналото, примесена с енергични съвременни пулсации и остри детайли от бъдещето. Музиката, която той издава за лейбъла си ‘ЕсКей_Илевън’, не само оставя ярък отпечатък на електронния небосвод, но и привлича вниманието и интереса на множество величия по целия свят.

Предстартовото броене вече започна!

Билети – тук.

Още новини за събитието:

Близки срещи от четвърти вид на Хироус Тотал 2.0, на 30 март

Ние сме Метрополис! Повелителите на електронната музика, властелините на доброто настроение. Идваме с мир.

Ние сме Метрополис – странстващи през пространствено-времевия континиум, чиято вселена е всеобхватна. Обединители на расите, проповедници на свободата!

Ние сме Метрополис – пазителите на добрия вкус, качествен звук и пълно светлинно снаряжение. И пътуваме – през светове, през измерения, през другите галактики, откриваме нови хоризонти. На разположение ни е боен космически кораб, за всеки желаещ да се присъедини. Търсим си изследователи!

Ние сме Метрополис! Наша мисия е да даряваме на хората силни усещания и приятни изживявания. Който е бил с нас досега, знае! За тези, които са пропуснали – прегледайте изминалите ни събирания.

Ние сме Метрополис – притежаваме многобройна армия от членове. Супер герои, мутанти, гладиатори, рицари и много други същества, които дават най-доброто от себе си, в името на нейно величество Публиката.

Ние сме Метрополис и в последните 23 години градим история! Верните ни техно бойни единици могат да го потвърдят. Затова и продължаваме…

Следващото ни събиране е на 30 март. Пистата ни за излитане е Asics Arena (зала Фестивална), а часът 22:00. На гости ще ни бъдат три извънземни, които ще покажат своя музикален свят.

Приканваме всеки, готов за приключения, да се присъедини към изживяването. Вселената на Метрополис те очаква! Зареди се с емоция.

Повече за Хироус Тотал 2.0 тук.

март 30 2019

Details

Date: март 30, 2019
Time: 22:00
Cost: 25лв.-35лв.
Събитие Tags:,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/379312856159566/

Venue

Asics Arena

ж.к Гео Милев, ул. Манастирска №35
София, Bulgaria

+ Google Map