Metropolis presents Len Faki, Ellen Allien, Metropolis DJs  Космическото парти!

Metropolis presents Len Faki, Ellen Allien, Metropolis DJs  Космическото парти!

Невероятно парти ни спретнаха DJ Steven и компания от Metropolis миналата събота в Зала Универсиада, която очаквано, пак се оказа тясна. И все пак, лично на нас ни беше изключително интересно да наблюдаваме човешкото множество, извисени на седалките от по-високите редове. Абсолютно позитивно парти, на приятна локация, което не остави нито един фен недоволен – сигурни сме! А сега – подробностите:

Партито се проведе със следния TIMETABLE:

22.00 – 00.30 – Miss Lidiya & DJ Smurf
00.30 – 03.00 – ELLEN ALLIEN
03.00 – 06.00 – LEN FAKI
06.00 – 07.00 – DJ Steven

снимки: Facebook Event

Пристигнахме малко преди 1 след полунощ, когато зад пулта беше застанала Берлинчанката Ellen Allien, която по думите на някои фенове, явно не е от тази планета. И има защо – кратко видео от сета и можете да чекнете тук, тук, тук и тук. „Невероятна техно въртележка“ – с други думи, както беше коментирал някои. По думите на други партито беше просто „велико, неповторимо и несравнимо“ И т.н. в този дух. Истината е, че по време на сетът на Ellen Allien ние бяхме едва ли не изпаднали в транс, за това нямаме конкретни спомени. А и нужни ли са думи, за описването на подобно изживяване. И звука и визията в залата допринасяха за перфектния feeling, така че, друг път просто не изпускайте.

По време на сетът на LEN FAKI (03.00 – 06.00) вече се бяхме окопитили малко, така че ще се опитаме да ви разкажем накратко. Както и при Ellen Allien, селекцията на LEN FAKI беше класическо твърдо и безкомпромисно Берлинско техно. За очаквалите нещо друго – сорка J. Или както Любчо Малкия каза „Len Faki is God !“ Така бе – потвърждаваме. Кратки видеа от страницата на ивента можете да прегледате тук, тук, тук и тук. С една дума – неописуемо.

По добра традиция края на вечерта бе поверен в опитните ръце на DJ-я на народа – DJ Steven, представящ най-стабилната и заслужено наложена у нас техно-организация – Metropolis. По откъсъчни спомени DJ Steven ни довърши с яко техно, но не пропусна и този път класическите техно тракове от back in the days… Видео 1 и особено видео 2 могат да ви дадат бегла представа за изживяното в съботната нощ в Зала Универсиада.

Какво да ви кажем за финал? И ние не знаехме къде се намирахме, все едно не бяхме на тая планета…

До нови срещи приятели, съпортвайте любимите си артисти и партита, защото ако не го правите вие, феновете, няма кой друг. Чао и до следващия път, когато ще се видим на живо на партито, нали така?

P.S. Благодарим за уникалното преживяване, Metropolis! Дълго ще ни държи!