DOMA music presents: Mendel (NL)

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

DOMA music presents: Mendel (NL)

DOMA Music продължава в пролетен галоп със своите музикални вечери. Този път Mr. Mendel (Amsterdam) & Charlie (Sofia) ще се впрегнат за вас, за да ви доставят тази частица от музикална наслада, от която се нуждаете. Холандският музикален селектор е едно от актуалните световни имена на авангардната музикална сцена и пристига в София за първи път.

Тези вечери са от онези, в които музиката ни кара да танцуваме цяла нощ и после помним дълго след това.

Това е първото от трите пролетни алтернативни музикални събития, които сме подготвили за софийската публика заедно със ZoZo (Istanbul) & Snezhana (Sofia) на 19-ти Април и Mick Wills (Stuttgart) & Technobeton (Stuttgart) на 17-ти май.

Входна такса за надбягванията:

5.00 лв преди 0:00 ч. / 10.00 лв. след

Дизайн на визия: Yasen Zgurovski

[ Mendel ]

Mendel, credits: Karen Vandenberghe

Роден и израснал в Амстердам, Mendel започва кариерата си като тийнейджър, пускайки хип-хоп в едни от най-добрите клубове. По-късно работата му в Waxwell Records разширява музикалния хоризонт на младия музикант, включвайки широк спектър от soul, disco, afro, brazil и house. Така се превръща в завършен диджей и продуцент, а неговите мискове се ползват успешно от имена като Antal и Hunee. Издадава се от Disco Deviance, Basic Fingers и Lumberjacks in Hell. Редовен участник в един от най-добрите музикални фестивали – Dekmantel и Lente Kabinet.

Постоянният поток от еклектични звуци и мелодии, включително и редовното шоу на Mendel по Red Light Radio, предоставя платформа за меката сила на музиканта, улавяйки сърцата на слушателите чрез смесица от емоционални класики и копринени раритети от всички краища на музикалния пейзаж. Показателен е постоянният поток от клубни, фестивални и други участия в цяла Европа и отвъд с участието неговото име. Не пропускайте този DJ, тъй като той носи стс себе си тези сладки, душевни звуци на дансинга близо до вас.

[ Charlie ]

Иво Стоядинов Charlie е български диджей и продуцент. Известен е с минимал уейв формацията Les Animaux Sauvages. Сред създателите на eдно от най-екзотичните партита в София „We Like Kitsch“ в компанията на Julieta Intergalactica и Nasso Ruskov. Негови тракове и ремикси се въртят от Andrew Weatheriаll, Thomass Jackson, Inigo Vontier, Autacik, NTS radio и др.

За Арт Фондация ДOMA:

Мисията на арт фондация „ДОМА“ е да осъществява стойностни проекти, като увлича повече публика към културата, изкуството, клубна сцена, градската архитектура и развитие, да провокира културен обмен и взаимодействие между местни и чуждестранни институции, организации и автори, посредством разнообразни събития като изложби, музикални събития, семинари, фестивали, конференции, обменни програми, дискусионни форуми, интерактивни презентации.

март 29 2019

Details

Date: март 29, 2019
Time: 23:00
Cost: 5лв.-10лв.
Събитие Tags:, , , ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/378657086023186/

Venue

Tell Me Bar

12 Ivan Vazov str.
Sofia, България

+ Google Map