DJ Andy Smith /from Portishead/ at Beach Diggin’ 2

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

DJ Andy Smith /from Portishead/ at Beach Diggin’ 2

Събитието ще се състои този петък, 20-и април в TELL ME. В него, освен самият Andy Smith, ще вземат участие още гръцките диджеи Demis S & C Senior и родният артист Илко Михайлов – Unkle Billy.

DJ ANDY SMITH е познат като част от култовите Portishead, заедно с които покорява  музикалния свят през 90-те и дефинира трип-хоп музиката като стил.

Като част от Portishead, участва в първите два албума на бристолската банда, както и в световните им турнета. Andy Smith е до голяма степен отговорен за завладяващото им звучене, към което допринася  с характерните си семпли и страстта си към скреч ефектите. Това е и причината вечерта в TELL ME да започне с едночасов аудио-визуален сет-трибют с най-доброто от творчеството на Portishead.

DJ ANDY SMITH e обявен за един от 20-те най-големи DJ-и на всички времена според Future’s Music Radar. Той е един от най-големите таланти зад пулта, запален колекционер на плочи, който е способен да представи в сетовете си автентична музика от цял свят. DJ Andy Smith идва в София на 20 април, за да ни зареди с ударна доза 80-арско DISCO, HIP HOP, FUNK, SOUL, BOOGIE, AFRO, TROPICAL & HOUSE. Той ще представи и последната си компилация, озаглавена REACH UP – DISCO WONDERLAND, която излезе преди броени месеци и обръща поглед към приповдигнатия цветен дух на легендарните нюйоркски клубове Paradise Garage и Studio 54.

 

април 20 2018

Details

Date: април 20, 2018
Time: 21:00
Cost: 10лв.-15лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/204814663624053

Venue

Tell Me Bar

12 Ivan Vazov str.
Sofia, България

+ Google Map