НИНА НИКОЛИНА LIVE… със специалното участие на Любо Киров и Свилен Ноев

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

НИНА НИКОЛИНА LIVE… със специалното участие на Любо Киров и Свилен Ноев

Любо Киров и Свилен Ноев са специални гости във втория концерт „Нина Николина Live” на 29 март в Sofia Live Club.

Нина Николина и Свилен Ноев ще представят акустично изпълнение на хит сингъла на група Остава – “Мъничко човече” преплетено с „Руфинка болна легнала“. С емблематичното име на българската поп и рок сцена Любо Киров в дует с Нина Николина ще чуем „Море пиле, славей пиле“ в аранжимент на етноджаз формацията.

Проектът “Нина Николина Live” е с неподражаем стил, който включва български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

Copyright: Mariana Petrova – mamuri

“С проекта  „Нина Николина Live” си поставям за цел да покажа как една самобитна, национална музика може да бъде направена разбираема и близка за хора от различни страни и  култури. Желанието ми на артист е да покажа, че в музиката премахването на границите, всъщност само сближава хората и ги кара да откриват общото в своите култури, да се разбират и приемат по-добре едни с други“, споделя изпълнителката.

На сцената с Нина Николина ще се качат виртуозните музиканти – Калин Вельов – барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Ясен Велчев – клавишни, Таня Първанова – вокал. Концертът е с ефектна мултимедия.

БИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM на цена 15 лева и на входа в клуба в деня на концерта 20 лева.

 

март 29 2019

Details

Date: март 29, 2019
Time: 21:00 - 23:55
Cost: 15лв.-20лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/826593374344444/

Venue

Sofia Live Club

София, Bulgaria

+ Google Map