Спечели покана за Айляк (I Like) ФЕСТ

I Like Fest

Спечели покана за Айляк (I Like) ФЕСТ

Like, like, like Айляк ФЕСТ-а. Крайно време е да се постараем да сме айляци и да се преброим за четвъртото издание на „Айляк Фест“ (I Like Fest), което ще се проведе между 29 и 30 август на пловдивското тепе „Младежки хълм”.

DJambore.com ти дава шанс за три единични покани за айляшкото музикално изживяване…

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, изпрати имейл на [email protected], в който изброяваш 3 неща, които харесваш във фестивалите на открито. Добави към имейла и трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с разказ, заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от трите единични покани за Айляк Фест/I Like Fest 2014 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 18.08.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 11 – 18 август 2014 г.

Повече за събитието:

 

АйлякПрез последните петък и събота на август Пловдив ще приветства за четвърта година „Айляк Фест“ (I Like Fest). Датите са 29 и 30 август, а мястото е „Младежки хълм” – под открито тепе. Събитието ще се проведе от 14:00 до 02:00 всеки ден, а музикалната програма е организирана тематично в две части – “етно айляк” и “клубен айляк”.

Хедлайнер на първата вечер са излъчените като победители от сръбският фестивал в ГУЧА – „Кристиан Азирович Оркестър“. Участие ще вземе и популярната акустична формация ОРАТНИЦА, а вечерта ще бъде озвучена и от проекта на Иван Шопов – Balkansky dj set. В първия ден ще слушаме още Митко Таралежков + BGGZ Rubbit & Невен.

Водещото име във втората вечер е нашумялата банда Smallman, която ще представи аудио-визуално шоу. Тук се включват Plastic Bo /punk & ska/ и пловдивската група Gabana. В този ден ще се изяви на сцена и родния реге-дъб експериментатор с артистичен псевдоним Sofia Dub Club. Вечерта ще бъде завършена с пловдивското електронно дуо Soundforia последвани с двучасов дръм енд бейс сет от дойена на родната дръм енд бейс сцена – Targy от Hard Music and Sounds United.

Оркестър Kristijan Azirović @ Sofia, 24.01.2014  

[media link=https://www.youtube.com/watch?v=StCJWBSts2o]