Спечели покана за Kristijan Azirović Orkestar live

Гуча

Спечели покана за Kristijan Azirović Orkestar live

Koncerti.bg и Mixtape 5 пренасят победителя от сръбския фестивал Гуча Kristijan Azirović, заедно с целия му оркестър, на българска земя на 24 януари. Играй с DJambore.com за една от двете покани за джангъра, който ще забъркат сръбският оркестър, Тъпани и гайди и Babylon Mechanics Crew.

Как?

Харесай ни във Фейсбук (ако вече не си го направил), намери линк с видео от оркестрово изпълнение, на което се кефиш и го изпрати заедно с имената и телефона си на [email protected].

Кой участва в играта?

Всеки, който е изпълнили условията през периода на играта участва в томбола за 2 единични покани за партито.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 20.01.2014 г., между 10 и 11 ч.
Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 14-20 януари 2014 г.

Повече за събитието:

Kristijan Azirović е тромпетистът, спечелил наградата най-добър тромпет на сръбския фест Гуча цели 5 пъти.

Гуча е сръбско градче, дало името на най-мащабния балкански фолклорен фестивал за духова музика, където се надсвирват повече от 160 музиканта, оцелели след елиминации измежду почти 2000 любители на тромпета и духовите инструменти. Всяка година над 600 000 души присъстват на фестивала, който съществува от над 50 години. Самият Майлс Дейвис определя Гуча като по-див и откачен от отдавна утвърдени фестивали като Glastonbury, Reading, Burning Man или Coachella.

Kristijan Azirović, чийто оркестър е сформиран преди 8 години и се състои от девет музиканти, e печели наградата за най-добър тромпетист през 2008, 2009, 2011, 2012 и 2013 г. Всичко това го нарежда до имена като Горан Брегович и Бобан Маркович.

Преди трубачите на сцената в Mixtape 5 ще звучи родопска музика. Тъпани и Гайди ще ни настроят на вълна българска народна музика, дори без да са облечени в носии и да са обути в потури. Непринудена шевица в тази фолклорна вечер ще добавят и диджеите от Babylon Mechanics Crew, които ще поддържат балканския ритъм на нощта.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=_QqK00tprsw]