Спечели покана за GUČA MADNESS Vol. 3

GUCA 2015

Спечели покана за GUČA MADNESS Vol. 3

Млади сме, луди сме, хореографията ни куца, но знаем че числото 3 носи късмет. И в този ред на мисли пак ще наредим някой от вас драгоценни DJambore.com четящи пред Mixtape 5, този път на 30 януари, за да не пропусне GUČA MADNESS Vol. 3. Този някой ще тропа волно с краци в компанията на сръбските виртуози от духовия оркестър на Kristijan Azirovic и на легендарните Karandila Gypsy Brass Orchestra.

Как да си спечелиш двойна покана?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Кой в момента ръководи  Karandila Gypsy Brass Orchestra?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Ако ти е трудно да отговориш, цъкни и чети ТУК.

Какво всъщност печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една двойна покана за събитието GUČA MADNESS Vol. 3,  което ще се проведе в клуб Mixtape 5 на 30 януари.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 26.01.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 18 – 26 януари 2015 г.

Повече за събитието:

Сръбските виртуози от духовия оркестър на Kristijan Azirovic излизат пред българската публика на 30 януари, в компанията на легендарните Karandila Gypsy Brass Orchestra.
Балканският шедьовър в club *MIXTAPE 5* ще бъде част от поредицата събития „Guca Madness“, които завладяха столицата още в началото на миналата година. Вдъхновени от традиционния фестивал в китното сръбско градче, Гуча-вечерите пренасят в сърцето на София позитивната енергия на балканската духова музика.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=StCJWBSts2o]