Спечели билет за EXIT и Sea Dance Festival 2015

Спечели билет за EXIT и Sea Dance Festival 2015

DJambore.com те предизвиква за втори път тази година: Стани част от EXIT 2015

Спечели билет за двете парти дестинации: EXIT (Петроварадинска крепост, Сърбия) и SEA DANCE FESTIVAL (плаж Яз, Будва). Там ще се вихриш на живо с артисти като Roisin Murphy, John Newman, Milky Chance, Manu Chao, Faithless, Motorhead, Prodigy, Tom Odell, Hardwell, Martin Garrix, Clean Bandit и много, много други.

Как мога да спечеля билет за EXIT & SEA DANCE FESTIVAL 2015?

Няколко условия тип бързи, смели, сръчни:

1) Направи своя класация Топ 10 на изпълнителите, които ще участват в EXIT и Sea Dance Festival 2015. Създай playlist в youtube.com, в който представяш всеки един от десетте артисти с негово емблематично парче и ги подреждаш така, че първото видео е на най-добрия според теб участник в EXIT 2015 г.  Заглавието на playlist-а трябва да съдържа „Top 10 EXIT 2015“.

2) Публикувай playlist-а като пост на стената във Facebook страницата на DJambore.com

3) Изпрати на имейл [email protected] линк към твоя playlist заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Виж DJambore.com плейлистата за ТОП 10 EXIT 2015 ТУК.

Как да създам playlist в youtube.com?

За да направиш playlist трябва да имаш регистрация в сайта youtube.com или google акаунт, през който да се регистрираш. Когато си влязъл в своя акаунт, избираш секция Video Manager и подсекция Playlists към нея. Чрез бутон New Playlist създаваш нова плейлиста, включвайки различни видеа от youtube.com. Подробно и нагледно обяснение относно създаването на playlist, можеш да намериш тук.

EXIT logoКакво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за 1 билет за EXIT & SEA DANCE FESTIVAL 2015, които ще се проведат съответно между 9 и 12 юли в Петроварадинска крепост, Сърбия и между 15 и 18 юли на Плаж Яз, Черна гора.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият определяме на томболен принцип и обявяваме под този пост и във фейсбук страницата на DJambore.com на 30 юни 2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с печелившия на посоченият от него телефон, за да уточни получаването на наградата.

Период на играта: 14 – 30 юни 2015 г.

Повече за събитието:

Петнайстият рожден ден на EXIT обещава да бъде най-грандиозното издание на фестивала до момента, с много изненади и (не)очаквани живи изпълнения. Откриването на тазгодишната страхотна програма на Dance Arena е поверено на музикалните гиганти Chris Liebing и Adam Bеyer, култовият тандем от Детройт Octave One и популярните представители на известния лейбъл на Bayer Drumcode – Nicole Moudaber и Joseph Capriati.