Спечели билет за WRONG FEST 2017 – изтекла игра

Спечели билет за WRONG FEST 2017 – изтекла игра

Вярваш, че грешките понякога са нещо хубаво? Цениш събитията с марка WRONG и не ги пропускаш? Покажи се и спечели една от двете единични покани за WRONG FEST 2017 във Войнеговци!

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

  • Изпрати имейл на [email protected] с имената си и телефон за обратна връзка и отговор на въпроса: „WHAT’S WRONG WITH YOU?„.
  • Изпиши и на стената си във Facebook отговора на въпроса заедно с #WrongFest2017, така че да го видят всички (и да участваш в томболата)

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете единични показни за Wrong Fest във Войнеговци.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 5 септември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 17 август – 4 септември 2017 г.

Повече за WRONG FEST 2017:

В началото на септември в ролята на „тия“ и „ония“ ще бъдем ние от Wrong Fest 2017. Петото си издание ще отбележим не с манифестация, а с любов към музиката на една поляна край село Войнеговци. В два дена и с помощта на 12 групи. Ще се върнем към идеята, че фестивал се прави с яки хора, приятели и адски добри музиканти. Фестивал заради самия фестивал, с място за опъване на палатки на сянка, с течаща вода, хубава храна и изненадващо голям избор на бира. Без финансовата и морална подкрепа на общини и други държавни институции, но с подкрепата на хората с билети. Както е редно да се прави бизнес!

Ето и част от групите, които тази година се объркаха да ни подкрепят:
Atomic Actors – те разпродават по два концерта на ден с трюбити на Arctic Monkeys, но нa Wrong Fest за първи път ще свирят само авторски песни. Само. Авторски. Песни.
МФортно Диско – изпитваме дискомфорт още, докато изговаряме името им. По-тъпата и упорита половина от Анимационерите. А нима?

Честито на Магдалена Г., която сподели, че „Като се запитам „What‘s wrong with me“, веднага се сещам нещо, което смятам за благословия, но на което в днешното общество се гледа като странно, грешно и едва ли не нелогично. А именно – неизчерпаемият ми ентусиазъм и позитивизъм.

Околните често ме питат, а някои дори са се дразнили от това как мога да съм с усмивка на лице още в 6,30 ч. сутринта, влизайки в медицинския университет за занятия; защо се усмихвам, дори когато срещам трудности; откъде имам енергия, дори в края на деня? 

За мен отговорът е позитивната настройка, според мен това донякъде е заложено у човек, но и се култивира, така да се каже. Просто настройте съзнанието си да вижда позитивното във всяка ситуация и не забравяйте,че любовта е винаги отговорът.

и на Златиана С., която сподели: „What‘s wrong with me is the same thing that is wrong with you. Cheers.“. Те си имат по един пас за #WRONGFEST2017 от DJambore.com!