Спечели двойна покана за Тъпани и Гайди в Sofia Live Club – изтекла игра

Спечели двойна покана за Тъпани и Гайди в Sofia Live Club – изтекла игра

Срещите между Тъпани и Гайди са все жлъчни и опияняващи. Почерпи се в Sofia Live Club като спечелиш двойна покана за концерта им на 7 ноември. Не бъди тъпанар, включи се в играта на DJambore.com сега! 🙂

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Как се чувстваш между Тъпани и Гайди?

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за концерта на Тъпани и Гайди на 7-ми ноември 2017 г. в Sofia Live Club.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 6 ноември 2017 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 30 октомври – 6 ноември 2017 г.

Повече за концерта на Тъпани и Гайди в Sofia Live Club:

Под звуците на традиционни родопски ритми от тържествени тъпани и гайди ще посрещнем ноември на сцената в SLC.
Музика от дълбините на родопския фолклор ще звучи от сцената на най-добрия клуб за жива музика у нас. Преплитане на оригинални, автентични и цветни мелодии ще допринесат за магията, а вокалът на народната певица Валентина Добрева ще ни отведе в дебрите на Родопа.

ТЪПАНИ и ГАЙДИ“ съществува от 2011 година. Родопският звук е заложен в основата на звученето, но е преплетен с тежък съпровод на австралийско диджериду и перуански кахон. В групата се срещат традиционни първобитни инструменти от три различни континента…

И ПЕЧЕЛИВШИТЕ СА:

АТАНАС, КОЙТО СПОЕДЕЛИ:

Как се чувстваш между Тъпани и Гайди?

Получавали ли сте някога сърдечна аритмия? Въздухът рязко не ти достига за няколко мига, сърцето ти излиза от ритъм, подскача като да речеш, че го гонят. Адреналинът тинахлува в главата и си казваш чисто по родопски „Вай, ША ОТКАЧА, КИНА СТАВА С МЕН?“. Ей така се чувствам, когато писне гайдата и загърми тъпана – цялото ми тяло само напира да играе. И даже останал без въздух, раздаващ се на поредното хоро или просто подскачайки от кеф някъде пред сцената, пеейки с групата, не мога да спра краката си, нито поривите на душевната си лудост, която ме завладява при медния звук на гайдата, който така добре си партнира с тъпаните и австралийско диджериду. Абе, с две думи – баш ми благва на душата от тая музика!

И АНТОНИЯ, КОЯТО ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА НИ ТАКА:

На концертите на ‘Тъпани и гайди ‘ се чувствам като у дома си – в Смолян, сред горите на Родопа планина, сред сърцати хора, сред звука на уникалната каба гайда!