Спечели билет за Spice Music Festival + meet&greet със Snap! – изтекла игра

Спечели билет за Spice Music Festival + meet&greet със Snap! – изтекла игра

Вече ти пари под петичките заради наближаващия SPICE MUSIC FESTIVAL 90`s Edition? Не охлаждай страстите, а ги нажежи като спечелиш от DJambore.com двудневен билет + среща със Snap! Как?

Ето какво трябва да направиш:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Какво би попитал симпатягите от SNAP!, ако имате възможност да говорите на живо?“. Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта, участва в томбола за един двудневен билет зa SPICE MUSIC FESTIVAL 2019 г. + Meet & Greet със SNAP!

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 21 юли 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлията на посочения от него телефон, за да уточни получаването на наградата.

Период за участие в играта: 29 юни – 20 юли 2019 г.

ПЕЧЕЛИВШ:

И честито на Стефан С., който сподели: „Ако имам удоволствието да се срещна с Turbo B от SNAP, бих го попитал дали е вярно, че продуцентите му са го накарали да изпее фразата: „I’m serious as cancer, cause rhythm is a dancer“ против волята му, и това е една от причините за разпадането на групата през 90-те.