Спечели двойна покана за 359 Hip Hop Awards – ИЗТЕКЛА ИГРА

Спечели двойна покана за 359 Hip Hop Awards – ИЗТЕКЛА ИГРА

Задават се най-провокативните 359 Hip Hop Awards! 🙂  Иска ти се да си част от гламъръс церемонията? Попаднал си на правилното място! Участвай в играта на DJambore.com за една от трите двойни покани, които раздаваме.

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кое поредно издание на 359 Hip Hop Awards ще се състои на 07.02.2019 г.?“. Правилният отговор се крие тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за една от трите двойни покани за 359 Hip Hop Awards 2019, които ще се проведат на 7 февруари в хотел Маринела.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и в края на тази публикация на 28 януари 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 15-27 януари 2019 г.

Повече за събитието:

Зала EFE на хотел Маринела ще събере хип-хоп аудиторията у нас, представители на мейнстрийм и ъндърграунд сцената и ще награди победители в над 15 категории.

Водещи ще бъдат рапърът Dim4ou и съпругата му Веси. Двамата заснеха ексклузивна фотосесия за 359 Hip Hop Awards в няколко модни стилистики в духа на съвременната хип-хоп култура. За доброто музикално настроение на публиката на сцената ще се качат 100 Kila, NDOE, Venzy и Murda Boyz, Bobi Vaklinov, ANGELL, DJ George, BiterZzz Twerk & Hip Hop голяма изненада с хип-хоп колаборация и др.

Всички фенове могат да гласуват за своите фаворити в сайта на 359awards.com, както и със sms от 30.12.2018 г от 00.00 часа. ТОП 5 на номинираните в различните категории може да видите тук.

Верният отговор в играта е ясен – на 7 февруари 2019 г. ще се проведат седмите по ред 359 Hip Hop Awards. А вече са ясни и печелившите – честито на Георги Иванов, Ивана Стойчева и Петя Атанасова. 

И запис от миналогодишното издание: