Spice Music Festival. To be…

Spice Music Festival. To be…

Тъкмо набързо ви разправях за първата вечер на Spice Music Festival и стана време да бързаме за втория ден на фестивала… след плажа. И както можеше да се очаква, сме “в спайса” почти навреме. Почти.

споделя в думи Влад, а в снимки – Гроздан

На сцената приключват E-Rotic.

Fred, come to bed
Cause my Max had sex with his sexy ex
Oh Fred, come to bed,
Baby I will let your dreams come wet…

Сети ли се? Беше ли ти любима едно време?

Ами тази:

I gotta warn you
Max, don’t have sex with you ex
It will make your life complex
My Max, baby, take it easy!

И бум, Capella. За първи път в България. Обещаващо. Не знам защо, но през цялото време имах усещането, че гледам съботната сутрешна аеробика по БНТ от осемдесетте. Може би заради трикото от пайети или непрекъснатото подскачане, не знам, не знам…

Време е да споменем и днешното подгряващо движение. DJ Marti G. Тълпата си нараства, а парчета му са от яките. Има ентусиазъм.

Deep Zone. С новата вокалистка. Миксове на известни БГ драматични и епични песни. Приятен преход към Ice MC и, и, и:

It’s a Russian roulette it’s a game you are playing with fire…

No Мercy беше също на ниво. Пя и свири на китарата си на живо през цялото време. Респект. Според мен имаше прекалено много бавни парчета. Все пак не сме дошли да танцуваме блус със запалени фенерчета на телефоните, а да избухнем, както си трябва. Но си получихме заслуженото за десерт – хит, който чакахме през цялото време:

Where do you go my lovely…

2 Unlimited. Е, по-деветдесатарско от това може да бъде само… Сашка Васева. Звукът от колоните направо ме отнася, безценно. Приятно съм изненадан и от якото шоу, което направиха.

А като за финал на фестивала – фойерверки. Ама брутални.

Айде, честита първа година Spice Music Festival! Надявам се, да подправите лятното настроение подобаващо и следващото лято.