Спечели билет за реге легендата Alborosie!

Спечели билет за реге легендата Alborosie!

ALBOROSIE & Shengen Clan Band включват София в световното турне по представяне на най-новия си албум Freedom & Fyah. Стани част от концерта им в Mixtape 5 като си спечелиш безплатен билет от DJambore.com.

Как мога да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Защо Alborosie вече е легенда?“ заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е абонирал за нюзлетъра ни, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса (няма грешни предположения!!!) и с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за един от двата безплатни билета, които подаряваме за концерта на ALBOROSIE & Shengen Clan Band, който ще се проведе на 6-ти ноември.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 04.11.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 28.10 – 04.11.2016 г.

За събитието:

Един от колосите на световната реге сцена гостува премиерно в България, за да подари на всички фенове един незабравим лайв в клуб *MIXTAPE 5* на 6 ноември. ALBOROSIE & Shengen Clan Band включват София в световното турне по представяне на най-новия си албум Freedom & Fyah. Реге легендата ще изпълни  вечни реге химни като: „Kingston Town“, „Herbalist“ , „Still Blazing“ и други, както и парчетата от новия си албум, издаден през 2016. Преди него на сцената ще излезнат българските реге машини ZAFAYAH & FRIDDIM STEPPAZ, които ще нажежат атмосферата с огнен сет от първокласен авторски материал. Музиката между живите изпълнения ще е внимателно подбрана от друг реге двигател за територията на България, а именно SELECTOR LAZY FACE.

ALBОROSIE е един от основните виновници за разпространението на реге културата в световен мащаб редом с иконите – фамилия Marley. Определян като един от най-значимите реге артисти на световната сцена за всички времена, той е отговорен за възраждането на roots reggae жанра, както и rub a dub стила, който е силно застъпен в творчеството му.