Спечели билет за EXIT 2018 в Нови Сад – изтекла игра

Спечели билет за EXIT 2018 в Нови Сад – изтекла игра

Внимание! EXIT на хоризонта на 2018 г…. И възможност да спечелиш билет за фиестата в Нови Сад (крепост Петроварадин) между 12-ти и 15-ти юли. Бъди FREE в буквалния и преносния смисъл на чудото и значението като посетиш фестивала безплатно, благодарение на DJambore.com. 🙂

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кои изпълнители искаш да са хедлайнери на EXIT 2018?“. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за един от двата билета за EXIT 2018 в Нови Сад, който ще се проведе между 12 и 15 юли.

Печелившите билети от играта НЕ дават право за посещение на другите фестивали под шапката на EXIT: Festival 84 в Босна и Херцеговина (15-18 март), Sea Star Festival в Хърватска (26-27 май), Revolution Festival в Румъния и Sea Dance Festival в Черна гора.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 5 януари 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 29 декември 2017 г. – 4 януари 2018 г.

Повече за събитието:

EXIT е един от малкото музикални фестивали в света, стартирали като движение за свобода, и от първия си ден следва силна социална мисия. EXIT Freedom е глобален призив за освобождение от материализма, стереотипите и колективните предразсъдъци, които доминират света ни днес. След като EXIT Summer of Love 2017 счупи рекордите със своите четири фестивала, EXIT Freedom 2018 със своите пет събития в пет страни ще бъде най-голямото мултинационално фестивално приключение не само в региона, но и отвъд него.

ПЕЧЕЛИВШИ:

И НАЙ-ЯКИЯТ ПОДАРЪК ЗА НОВАТА ГОДИНА – БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА EXIT НОВИ САД 2018, ПОЛУЧАВАТ: Мария Динкова, която иска хедлайнери на фестивала да са The Weekend, Coldplay и Ивайло Маринов, който пък си пожелава част от изпълнителите да са Dino Merlin, Cypress Hill, Metallica.