Спечели пас за La Coka Nostra Live in Sofia – изтекла игра

Спечели пас за La Coka Nostra Live in Sofia – изтекла игра

DJambore.com ON AIR и Радио Реакция ти подаряват пас за великия live на La Coka Nostra в Маймунарника! Ето как можеш да го спечелиш лесно и честно: 🙂

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „За кой път La Coka Nostra имат концерт в България?“. Верният отговор можеш да намериш ТУК.

ВАЖНО: КОЙТО СПОДЕЛИ ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ПУБЛИЧНО ОТ FACEBOOK СТРАНИЦАТА НА DJAMBORE.com, УДВОЯВА ШАНСОВЕТЕ СИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ПАС!

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за един от двата паса за концерта на La Coka Nostra, който ще се проведе на 18 юли в Маймунарника.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите ще изтеглим и обявим в любимото ти DJambore.com On Air на 9 юли 2018 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период за участие в играта: 4-8 юли 2018 г.

Повече за събитието:

Визитата на La Coka Nostra е първа за България. Самата група e основана през 2004 г. от Danny Boy (House of Pain) и в първоначалните си проекти е в състав: Everlast & DJ Lethal (също от House of Pain), Ill Bill (Non Phixion и Heavy Metal Kings) и Slaine. През годините до сега са издали 3 албума, в които участие са взели световни Хип-хоп артисти като: Snoop Dogg, Bun B, Sick Jacken, B-Real & Sen Dog(Cypress Hill), Immortal Technique, Big Left, Q-Unique и много други.

Верен отговор: La Coka Nostra ще имат първи концерт в България.

Печеливши: Валентина З. и Валентин Ц.