ON!Fest 2013 раздвижва сетивата с MusicPro и ON!Dance

On!Dance

ON!Fest 2013 раздвижва сетивата с MusicPro и ON!Dance

Над 20 групи и артисти от Европа и САЩ са включени в шоукейс програмата на MusicPRO 2013.

Безплатни уроци на салса, кизомба, меренге, cuban, бачата и суинг по време на ON!Dance.

Над 20 групи от всички стилове ще се включат в MusicPRO Showcases. Пълната програма нa събитието, което ще се проведе между 21 и 22 септември можете да разгледате тук. MusicPro Showcases са разделени на 3 модула – търговско изложение с всички видове играчи в българската музикална индустрия, международна конференция с лектори и 11 фестивала от цяла Европа и международен шоукейс.

Musicpro

За първи път тази година MusicPRO ще предложи и нощна международна шоукейс програма в центъра на София. На 21 септември в *MIXTAPE 5* ще свирят групи и артисти от Европа и Америка, сред които полската формация Dagadana, румънците от The Zuralia Orchestra, американците Batsauce & Daly Daisey и любимците ни от Оратница. След техните изпълнения партито ще продължи с горещите бийтове на Madrugadao DJ (Белгия), слънчевия прогресив реге сет на Lazy Face Selector (България) и Tony Boogs  (Холандия), който ще премине през целия спектър от deep house до диско.

Вече са ясни и финалистите в конкурса Nescafe 3in1® CAREER BOOST, които ще можем да гледаме на живо в двата фестивални дни. Журито определи деветте групи, които ще се борят за голямата награда – запис, постпродукция, издаване и дистрибуция на дебютно EP, промо видео, и пълно мениджърско, букинг и PR обслужване и обучение за 3 месеца. Шанс с взривоопасни концерти да победят ще имат Acoustic Corporation, Gang Jah Army, The Bold Dreamers, Weil, Abysmatic, Soulslept, Noth, Mneme и Voltage.

Освен по време MusicPro Showcases ще се развихрим и на ON! Dance-зоната. Тя е разделена тематично –  на 21 септември ще се сгреем с горещи латино ритми, а на 22 септември – с експлозивни хип-хоп батъли.

За събота екипът на Dance Academy е подготвил поредица от уроци, демонстрации и състезания, които ще разпалят кръвта на участниците и зрителите. Всички присъстващи ще могат напълно безплатно да се потопят в ритъма и стъпките на салса, кизомба, меренге, cuban, бачата и много други латино и стандартни стилове. Нововъведенията ще бъдат часовете за суинг, регетон и boogie-woogie танци.

Тази година ON! Dance ще включва и детски модул с уроци и състезания по най-популярните и атрактивни стилове, водени от представители на най-добрите танцови школи у нас.

Традиционно съботата ще завърши със ZUMBA маратон.

На 22 септември сцената ще завземат Makosa Nostra в компанията на най-добрите български хип-хоп и брейк танцьори. За музикалния фон ще  се погрижат редица диджеи, които ще замесят микс от хип-хоп, house dance, poping и класическия  Bboying.

След 14.00 часа ще стартира и най-зрелищната част – хип-хоп и Bboy батълите.