Pyramid Bulgaria – February 4th

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Pyramid Bulgaria – February 4th

Амнезия – клубът символ от остров Ибиса пристига в София в целия си блясък с партито Pyramid

 

На 4-ти февруари 2023 г. 4-та зала на столичния Интер Експо Център ще се превърне в един от най-популярните клубове в света с двете си зали – Terraza и Club.

Заедно с резидентите Mar – T, Luca Donzelli и останалите Ди Джеи за вечерта, ще видим и оригиналните декори за двете сцени, както и емблематичната пирамида – символ на Амнезия от началото на 70-те години на миналия век. Именно тази пирамида дава името и на партито, с което клубът гостува на Метрополис.

Амнезия печели световна популярност още в средата на 80-те години, когато резидент на дискотеката става DJ Alfredo – Alfredo Fiorito. Неподражаемият му начин на смесване на поп, рок, диско и хаус музика дава началото на това, което наричаме Балеарски стил, стил, който превръща остров Ибиса в най-големия парти център в света, а Амнезия в най-известния клуб на планетата, посещаван от знаменитости като Боно, Мик Джагър, Наоми Кембъл, Пъф Деди, Меси и Леонардо ди Каприо. Учудващо, но е факт, че при тази комерсиална популярност Амнезия успява да „подслони“ някои от най- авангардните парти вечери на Ибиса от Cocoon на Свен Ват до WooMoon, което се организира в подопечния клуб Cova Santa.

Но когато говорим за чистата, неподправена Амнезия емоция, винаги става въпрос за Pyramid. Pyramid иска да изгради общност, която избягва музикалния фаст фууд и гради ценности, изградени върху първичната база на клубната култура. Парти, което не забравя, че преди визията е музиката и което цени миналото, живее в настоящето и  танцува към бъдещето.

Повече инфо и пълен списък на Ди Джеите – скоро

Билети тук.

 

 

 

 

февруари 04 2023

Details

Start: февруари 4 @ 22:00
End: февруари 5 @ 05:00
Cost: 50лв.-100лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1188477205083899

Venue

Inter Expo Center – Интер Експо Център

Bulevard Tsarigradsko Shose 147
Sofia, 1784 България

+ Google Map

Phone:

+359 2 9655220

Visit Venue Website