Oratnitza: Folktron Invasion

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Oratnitza: Folktron Invasion

Инвазията продължава

С настъпването на лятото предстои и закриването на концертния сезон, така че нека го завършим подобаващо. На 5ти май Оратница ви кани в клуб “Mixtape 5”, където се очаква интергалактическа етно инвазия. Групата е заредена с още много фолктрон частици и е в пълна готовност да предостави нова доза етнобас на сцената специално за вас.

За да посрещнат нашествието, най-добрите фолктрон бойци ще обединят сили. Ася и Дияна ще пеят заедно с групата, за да ви вдигнат на крака с магически гласове. Ще чуем нови изненади, които от секстетът са подготвили. Оратница отваря нова глава в музикалното си развитие и няма търпение да я сподели с вас.

Elektrick.me, познати ни от многобройните си 3D Mapping  проекти, подготвят умопомрачаващи визуални ефекти, чрез които Оратница ще достигне максимума на вашите сетивни възприятия. На сцената ще се създаде перфектна симбиоза между звук и визия.

За подгряването на вашето настроение ще се погрижи  Nottich, чийто YouTube канал InEthno е един от малкото промотиращи електронната фюжън музика, която ще можете да чуете на 5ти май в  “Mixtape 5”, а за завършек ви оставяме в ръцете на DJ Dharba, след който няма да искате да се прибирате вкъщи.

Tези, които не могат да чакат, имат възможността да се насладят на български етнобас дори и в чужбина. На 14 април Оратница идва в Манчестър, след което на  15 април минава през Лондон отново с любимите ни фолктронични нимфи – Ася и Дияна. Не пропускайте!

май 05 2017

Details

Date: май 5, 2017
Time: 21:00 - 23:30
Cost: 10лв.-15лв.
Събитие Tags:
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/386282141757516/

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website