Happy BASSday / Oratnitza & Merudia (Afterparty: High Roll)

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Happy BASSday / Oratnitza & Merudia (Afterparty: High Roll)

СТАНИ ЧАСТ ОТ ШЕВИЦАТА! 

Красотата и уникалността на българската шевица носи в себе си много символика и е олицетворение на народните ни обичаи. Но събитието Happy BASSday ще пренесе нейните автентични традиции в една неподправена музикална симбиоза.

Първите бодoве в шевицата ще избродира новият фюжън проект на Хорхе, познат като диджеридуто на група „Оратница“. Проектът носи фънки името „The Groovin’ Pipers“ и умело съчетава нетипично звучене на гайда и твърдия саунд на рок инструменти.

Следващи в програмата са десетилетната група „Мерудия“. Те ще втъкат техните характерни „urban roots“ шарки в бас бродерията. Ще се вплетат с Християн и Ася, които са членове и на „Оратница“, празнуващи своя 8-ми рожден ден. От своя страна пък секстетът ще включи в сета си Весо от „Мерудия“, който ще украси с няколко бода орнаментите на групата. Кои други гости ще се включат, за да придадат още повече нюанси на шевицата, ще разберете съвсем скоро.

Специални заслуги за отличителното звучене на албума „Фолктрон“ на „Оратница“ имат High Roll (HMSU / Formation Records), направили популярния ремикс на парчето „Желкя“. Приятелството, което се зароди между бандата и дуото още тогава, сега ги изпраща заедно на шоу в Берлин на 8-ми декември. А публиката на Happy BASSday ще може да ги види в една вечер само след няколко дни.

Но преди самото афтърпарти да започне, артистите от „Цирк де ла Люлин“ ще предизвикат УАУ ефекта, който такъв двоен рожден ден заслужава. 

Всичко това ще бъде дълбоко вплетено в едно на 4 ноември oт 21:00 ч. в клуб *MIXTAPE 5*.
Стани част от шевицата. Бъди един от бодовете и заедно с твоите приятели избродирайте баса!

СЪТВОРЕН РАЗГОВОР С ОРАТНИЦА И МЕРУДИЯ:

https://djambore.com/hem-bass-hem-happy-bass-s-oratnitza-merudia/

 

ОЩЕ НОВИНИ ЗА СЪБИТИЕТО:

Време е да вдигнем един много шумен рожден ден, защото групите „Оратница“ и „Мерудия“ навършват заедно пълнолетие (10+8) и ще го отпразнуват с общ концерт!

Свързващото звено на този тандем е басът, затова афтърпартито ще бъде в ръцете на High Roll (HMSU / Formation Records).

Рожден ден без шоу няма. За него ще се погрижат младите циркови артисти от Цирк де ла Люлин / Cirque de la LyuLin. Те ще ви смаят с иновативни и класически умения в сферата на цирковото изкуство.

Черешката на тортата ще постави един изцяло нов проект. Фънк и гайда ще се слеят в „The Groovin’ Pipers“. Но кой стои зад това име ще разберете във вечерта на събитието.

Ще ви чакаме в клуб *MIXTAPE 5* на 4 ноември от 21:00.

==============================================

БИЛЕТИ Ticketlogic:
Първите 100 билета по 10 лв.
Нормален билет: 15 лв
На самата дата и място: 20 лв
Групов билет: 4+1 безплатен

Магазин „На Тъмно“, Книжарници „Booktrading“, „Fastpay“, „Office 1 Superstore“

ноември 04 2017

Details

Date: ноември 4, 2017
Time: 08:00 - 17:00
Cost: 10лв.-20лв.
Събитие Tags:, ,
as Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/275694739501397/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22308%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Venue

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website