Deniz Koyu… (Не)лека нощ:)

Deniz Koyu… (Не)лека нощ:)

И това пари мина. Yalta. Снощи. Около 11 ч. вечерта на 11 октомври. Какво да ме разтърси друго освен EDM на Deniz Koyu. Нещо познато в атмосферата, нещо познато в очакванията за трещене цяла нощ.

автор: Николай Даскалов

Разлагаме се първоначално със Stefan Popov, за да може да ни предразположи за очакваното. 3 часа сме напред за срещата с Deniz Koyu и най-ранните птици си прелитат доволно през цялата вечер. 2 часа и фенове на енергия. Време е за Tech House с марка Deniz Koyu. Видимо развълнуван от фен базата, диджеят ни зарибява с качествени миксове на нови и оттекли парчета. Вече сме в жанра. Танци, викове, идилия. 3-часов сет и снимки с отдадените на EDM. Според поста му в Twitter човекът си е искал да остане даже по-дълго, но какво да се прави – полети, разписания. Обещава следващия път да зариби с 5-часов сет. Останах с широката усмивка и жадна искра в очите – представих си изпълнение на обещанието. Deniz Koyu се убеди, че тук може да се разцепи здраво и си заслужава да се върне.

Чакам новите му house разкази, а до тогава си оставам със спомена за вечер, която може да се преживее на екс. Пак и пак.