DIXON. Разказ за една малка музикална приказка.

DIXON_2

DIXON. Разказ за една малка музикална приказка.

DIXON_2Този уикенд, на 4-ти октомври, в родния Yalta Club, ни гостува първенецът от миналогодишната класация за 100-те най-добри DJ-и на 2013 г на меродавната медия в електронните среди Reisdent Advisor – Dixon.

Само преди дни Innervisions – лейбълът, собственост на Dixon, получи наградата Best Label of The Year на тазгодишното издание на DJ Awards на Ибиза, а парти поредицата на Innervisions – Lost In A Moment счупи всички рекорди, като изданието през юни в Барселона бе напълно разпродадено само за… 3 секунди!

Когато пристигнах в Yalta, Dixon беше започнал и тълпата вече беше обгърната от хипнотичните звуци, на които рядко изневерява германецът. С мелодии, реещи се над равни, дебели бас линии, пътешествието на Dixon a few seconds ago продължи 3 часа.

Непредсказуемо, неравноделно и изпълнено с живот. Разказ за една малка музикална приказка. Разбира се, всяка приказка си има и тъжните моменти – краят на DIXON пътешествието бе близо. След три часа на разнообразно музикално гмуркане в дълбините на експерименталността, дойде време да посрещнем и нашите родни момчета – Любо и Филип. С появата им темпото лека по лека започна да се вдига и намества към една друга графа.

С излизането ми от клуба усетих доброто разтърсване от изминалата вечер и лек тътен в главата. Дали не е време за събития с нови герои?

автор: Свилен Дойнев