Спечели двойна покана за BLOND:ISH

BLONDISH

Спечели двойна покана за BLOND:ISH

Спечели си една от двете двойни покани за русото изкушение BLONDISH

Женското дуо с невероятен усет към хаус музиката идва по покана на YALTA CLUB на 25 октомври

Условия на играта:

Харесай DJambore.com във Фейсбук и изпрати имейл на [email protected] с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете двойни покани за BLONDISH в клуб Yalta.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 24.10.2014 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 21- 24 октомври 2014 г.

Blondish YaltaПовече за събитието:

Тази събота атрактивното женско дуо BLOND:ISH пристига в България по покана на YALTA CLUB. На 25 октомври Anastascia и Vivie-Ann ще обсебят с магнетичното си присъствие и музика ROOM 1 на столичния клуб. С особения си афинитет и лични симпатии към България, момичетата признават, че нямат търпение да се завърнат, за да споделят творческия заряд, който са събрали от последната си визита.

Всичко започва когато Anastascia и Vivie-Ann работят като промоутърки и DJ на парти в Монреал, наречено BLOND:ISH през 2007 г. Любовта им към хаус музиката ги свързва и те решават да следват мечтите си и да започнат работа заедно. През 2008 г. BLOND:ISH печелят World Air Guitar Championship в Montreal и това дава кик- старт на кариерата им. През 2010 година дуото напуска Канада и се отправя към Лондон, където атмосферата неминуемо води до нови контакти и възможности. Малко след пристигането си те се присъединяват към семейството на звукозаписната компания Kompakt.

През последните четири години талантливите момичета обикалят света и развиват хипи стила си, записвайки ремикси на имена като Depeche Mode. Русото супер успешно дуо продължава да разгръща стила си по време на вдъхновяващи пътувания, които допринасят за позитивното им звучене.

BLOND:ISH очаква всички тази събота, 25 октомври, в ROOM 1 на YALTA CLUB. Билетите са на цена от 20 и 25 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.

Blondish – Birds Eat Birds ‘Wunderkammer’ EP
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=QkLX8M0c-OE]