Спечели двойна покана за 17 YEARS HMSU @ Party Center 4km

Спечели двойна покана за 17 YEARS HMSU @ Party Center 4km

17 години не стигат! Една покана също… Ето защо от DJambore.com ти поднасяме на тепсия двоен пас за партито 17 YEARS HMSU.

Как можеш да спечелиш?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Какво научи от HMSU за 17 години?“ 🙂 . Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори – няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печелиш?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една двойна покана за 17 YEARS HMSU на 23 януари 2016 г.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 21.01.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта:  6 – 21 януари 2016 г.

Подробности за партито:

*METALHEADZ* едва ли не… няма нужда от представяне. Ако все пак сте расли под похлупак или в саксия и се чудите за какъв метъл или хардкор става дума, нека да уточним – това е каталога на вуйчо ви GOLDIE, който е започнат в далечната 1994 и де факто въвежда понятието drum’n’bass (или дръм и басс по нашенски).