Спечели билет за Vola Open Air 2015

vola open air 2015

Спечели билет за Vola Open Air 2015

Vola Open Air 2015 ще развее пред очите и ушите ни Marcus Intalex, Nasekomix,
Amy Becker & Rustie, DJ Haus, Plastician и DJ Q, Проект Зората – The Dawn Project, REBELITES и какво ли още не между 24-ти и 25-ти юли. За да се вееш из цялата вол(н)а програма, пробвай да спечелиш билет от DJambore.com

Как да си спечеля билет за фестивала?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на [email protected] с отговор на въпроса „Защо искаш да посетиш Vola Open Air 2015?“ Добави към имейла имената си и телефон за обратна връзка. Грешни отговори няма.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл с отговор на въпроса на [email protected] заедно с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билети за фестивала Vola Open Air 2015 г., който ще се проведе на 24 и 25 юли на връх Околчица в природен парк Врачански Балкан.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 17.07.2015 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 1 – 17 юли 2015 г.

Повече за събитието:

На 24-ти и 25-ти юли 2015 г., на връх Околчица в природен парк Врачански Балкан ще се проведе петото издание на фестивала Vola Open Air с подкрепата на Община Враца и дирекцията на Природен парк Врачански Балкан.

https://www.youtube.com/watch?v=31Emm6k4XJI