СПЕЧЕЛИ билет за партито на Vocal Fest 2013 в клуб MAZE

Vocal Fest

СПЕЧЕЛИ билет за партито на Vocal Fest 2013 в клуб MAZE

DJambore.com се развълнува от тазгодишния Vocal Fest  с участието на Мая Видал (САЩ), Мор Карбаси (Израел), Curtis Melody (Тринидад и Тобаго), Звездана Новакович (Словения), Алексия Крисомали (Гърция) и великолепните български гласове на Ева Квартет, Белонога, Миленита, Милица Гладнишка, VoxBox (Skiller и Павел Терзийски) и Balkan Khans.

Развълнувай се и ти и спечели един от 5-те паса за партито на 9 ноември с Curtis Melody – CARIBBEAN SOCA Dance Night. Тази събота в софийския клуб MAZE, освен сока от Curtis, ще се поразкъртим с:

  • Dancing Angel от Global Vision Circle
  • Masta P6U от реге формацията ZionLionz
  • Танцовите изпълнения на Maria Cossa

Как?

Много лесно. Харесай страницата ни във Facebook (www.facebook.com/DJamborecom) и се абонирай за Нюзлетъра на www.DJambore.com. Бутонът „Абонирай се” можеш да намериш в най-долния десен ъгъл на сайта или разцъкай тук: https://www.facebook.com/DJamborecom/app_100265896690345

Кой участва в играта?

Всички, изпълнили споменатите две стъпки по-горе участват в томбола, на която теглим петима щастливци, които ще спечелят покана за CARIBBEAN SOCA Dance Night (Vocal Fest) на 9 ноември 2013 г. (събота).

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Facebook на 08.11.2013 г., между 10 и 11 ч.
Екипът на DJambore.com ще пише на щастливците на емайл адреса, с който са се регистрирали, за да уточни получаването на наградата. Проверявайте емайла си редовно:)

Подробности за Vocal Fest можете да намерите тук.