ОЩЕ ЕДИН ШАНС ЗА ДВОЕН БИЛЕТ ЗА EXIT 2019 В НОВИ САД – изтекла игра

ОЩЕ ЕДИН ШАНС ЗА ДВОЕН БИЛЕТ ЗА EXIT 2019 В НОВИ САД – изтекла игра

Много се кефим на летни фестивали, а още повече обичаме да ти даваме пасове за тях. Затова стартираме още една игра за двоен билет за култовия EXIT в Нови Сад. Включи се сега!

Как мога да спечеля?

Условията на играта са много лесни:

1) Харесай DJambore.com във Фейсбук

2) Изпрати имейл на [email protected] с трите си имена, телефон за обратна връзка и с отговор на въпроса: „Кога ще се проведе EXIT Festival 2019 г. в Нови Сад?“. Правилният отговор е тук.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на [email protected] с контактите си и отговор на въпроса.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през посочения период на играта участва в томбола за два билета за EXIT 2019 в Нови Сад 2019.

Печелившите билети от играта НЕ дават право за посещение на другите фестивали под шапката на EXIT.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 12 май 2019 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите. Гарантираме, че личните ви данни няма да бъдат използвани за нищо друго освен за обратна връзка с вас, ако спечелите.

Период за участие в играта: 24 април – 11 май 2019 г.

Повече за събитието:

The Cure са първите обявени изпълнители за предстоящото ново издание на EXIT Festival, което ще събере фенове от целия свят в колосалната крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия от 4 до 7 юли 2019. Възникнал от гигантски студентски протест през 2000, всяка година оттогава EXIT поддържа цветната си програма – от рок до пънк, хип-хоп и най-добрата електронна музика. През годините живописните 40+ сцени, разположени в крепостните ливади, окопи и тунели са били домакини на мегаизпълнители като The Killers, Arctic Monkeys, Guns‘N’Roses, Sex Pistols, Grace Jones, David Guetta, Migos, Snoop Dogg, Arcade Fire, Fever Ray, Carl Cox, Richie Hawtin, Nina Kraviz и много, много други. Освен железния лайнъп и впечатляващата продукция на всяка от сцените, сръбският EXIT Festival е известен и с достъпните цени на билетите си, затова не е изненада, че интересът към първото потвърдено шоу е огромен, броени часове след обявяването му.

Търъдъдън! Време е да обявим печелившия, а той е… ВИЛИ ДИМИТРОВА. Тя, както всички участвали в играта, даде правилен отговор на въпроса – EXIT Festival 2019 ще се проведе между 4 и 7 юли.