The Week (21-27.01.2019)

The Week (21-27.01.2019)

След като Алекс сподели преживявания от най-якото парти за изминалата седмица Osogovo fun park 10th Anniversary, което петъчно се изля в Терминала, съвсем логично е да видим какво може да зарадва ухото и окото през предстоящата седмица.

  • Знаеш ли, че звукът от арфа има терапевтично влияние върху тялото и това, което се крие в него? От години хората вярват в лечебното действие, бликащо от нейните звуци. Клинични изследвания потвърждават, че хора които слушат арфови музикални изпълнения са уравновесени, спят по-добре и се чувстват тонизирани. Та, ако напоследък нещо се нервиш, можеш да се излекуваш като посетиш акустичния концерт в Перото на 22 януари Арфата разказва.
  • Под струните на арфата сигурно са танцували и порнозвездите от Средновековието, но на 24 януари, те ще възкръснат речитативно и бийтно, призовани от посланиците на еротиката Стефан Цеков, Евден Димитров, Божидар Василев Trombobby, Евгени Енчев, Trasher, Григовор и Жлъч. #никойнеможедатеспасиоттовакоетоискаш
  • Тази порно еуфория ще се отприщи и в денонощни претръпвания на 26 януари, когато от HMSU ще ни припомнят защо растат, но не стареят. Специалното събитие ще бъде проведено в зала Универсиада, като участие са потвърдили всички H.M.S.U. артисти– ACIDTRIP, COOH, KONSPIRATOR, EXo, FAITH, L 33, LIUSY, OGONEK, MOCKS и TARGY. Освен това всеки от тях ще прибави специална изненада към представянето си, което ще доведе на обща сцена една от най-епичните програми, правени някога на събитие в България.

Има какво да се лее и тази седмица. Да ни е честита и добро утро: