Osogovo fun park 10th Anniversary

Osogovo fun park 10th Anniversary

За поредна, всъщност 10-та, година Osogovo Fun Park откриха сноуборд сезона, а с него отбелязаха подобаващо и 10-ия си рожден ден! Партито се проведе на 18 януари в Club Terminal 1 и беше страхотно!

Организаторите се бях погрижили за всичко. Като за начало самият клуб си е много як и винаги се радвам, когато дадено събитие ще се проведе там. Който иска, може да се бута долу пред сцената, който иска да му е по-широко и да вижда всичко, ще се качи горе, а когато на някого му се допуши, не е необходимо да излиза на студа, защото от Терминала са помислили и за това. Отделно има цели три бара, за да може всеки да бъде обслужен бързо. И това май се превърна в бързо ревю за клуба, ха-ха. Просто не се чудете и го посетете (срамота, ако още не сте го направили). 🙂

Да се върнем към организацията. Щом пуснаха събитието във FB, веднага се впечатлих от имената, които бяха подбрали. Жестоко! NDOE, So Called Crew, SECTA, Emil Prize, FARS. Най-малкото заради Фарс не бих си позволила да пропусна партито.

Също така всеки от нас с влизането си получи 10% отстъпка при пазаруване от Contrabanda Store и талонче с номер за томболата, организирана от Osogovo и техните спонсори (Metaxa, Contrabanda Store, AquaMatrix, Stinky Socks, DROP in CORE SHOP, Board Shop).

Пристигнахме от панелите почти навреме, с два пръста към небето \\// и то тъкмо за FARS! <3 Програмата на live-а беше оповестена ден преди това. За начален час беше обявен 22:00, а зад пулта, като за начало, щяха да са Emil Prize и Secta.

Когато влязохме, пускаше г-н Prize (негова е и снимката горе) и имахме време да се настроим за предстоящото. И-и-и, ето ги FARS на сцена след поне 2 години отсъствие! Беше прекрасно! Измежду траковете, които изпълниха момчетата, малко бяха с оригиналните си инструментали, което беше леко объркващо, поне за мен. Този факт обаче съвсем не попречи на всички да си избухват подобаващо! Питам се кое е по-добре. Да излизат рядко на сцена и това да е като празник за феновете или просто да ни радват по-често с лайфове… И в двата случая ще продължавам да не пропускам тяхно участие!

Някъде, някъде там на сцената Негъра и Нешев забиваха. Някъде, някъде там в Терминала диво купонче се вихреше! <3 След FARS дойде време за въпросната томбола. Имаше приготвени 10 подаръка за случайно изтеглени посетители на събитието. Лично аз успях да се добера до един, в който намерих прекрасни неща! Освен слушалките от Contrabanda, вътре имаше чорапки от Stinky Socks и доста рекламни джунджорийки.<3 Много беше мил жестът. А голямата награда беше абонаментна карта за Osogovo fun park, която до колкото разбрах, отиде именно при човек, чието хоби е сноубординга, перфектно!

So Called Crew!!! Без Григовор. 😀 Не, нямам претенции. Но всъщност отдавна не ги бях виждала без него. А най-любопитното от участието беше моментът, в който Жлъч изпълняваше песен, която е в оригинал с Григовор. Щом дойде редът на Илия, публиката продължи! Реално, ако Гената тактично не беше спрял бийта, можехме да изпеем песента до края. Nice, a?

След Бировците ни пое NDOE. Ъм.. Новото NDOE исках да кажа. 80% от това, което изпълни беше именно от Хиляди белези и ако сте чели и преди мои писания, ще се сетите, че не съм enjoy-нала особено албума. Въпреки това, не си тръгнах (каквато е практиката, ако на някого не му харесва), а останах и търпението ми се възнагради! 😀 Смотан MC изскочи – КАШЕ разтресе Терминала! ЛУДНИЦА. Черешката на тортата беше Diego Freestyle. И те, така. Това беше от лайфа, продължението бе DJ set.

Беше яка вечер! Организацията беше отлична! Имаше и мнооооого хора. Клубът беше пълен. Всички бяха в прекрасно настроение, забавляваха се, празнуваха! Над сцената пък през цялото време се прожектираше филм, тип „колекция“, със сноуборд моменти, падания, ставания, майсторски номера…

Пожелаваме си всичко, което правят Osogovo да продължава да е такъв як fun! Винаги да са обградени от емоциите, които усетихме на рождения им ден и да носят този вайб навсякъде!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, OSOGOVO!