Suede на EXIT Main Stage

SUEDE

Suede на EXIT Main Stage

Ексцентричните музикални икони Suede ще бъдат хедлайнери на Main Stage

На 13 юли 2014, Main Stage ще посрещне за първи път бритпоп бандата Suede, заедно с харизматичния ѝ фронтмен – Brett Anderson. Авторите на хитовете Beautiful Ones, Trash, Animal Nitrate, The Wild Ones, ще изпълнят някои от най-известните си парчета, както и песните от последния им, шести албум – Bloodsports, който Q Magazine определи като един от най-добрите албуми за 2013 г.

Последният ден от фестивала е идеалният момент феновете на Suede да потанцуват под нежните ритми на наелектризиращите парчета на британските съблазнители.

След 10 годишна раздяла, носителите на музикалната награда Mercury и бандата дала началото на брит поп вълната се завръщат с Bloodspots през март 2013 г. Албумът е кулминация на усилената им работа и представя десетте най-добри техни песни, написани през последните години. Новият албум е един вид завръщане: „Това е албум за похотта, любовта, обсебеността, жестокостта, безгрижната импулсивност, анасоновите целувки и обсипаното с кръв бойно поле на романтичните отношения“.

Песните от Bloodsports, като It Starts And End With You, Hit Me и много други избрани от златния им запас с хитове със сигурност ще привлекат публиката към Main Stage на фестивала EXIT.

Петнайстото издание на фестивала е със заглавие EXIT Advenure и с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със SEA DANCE Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове – Плаж Яз.

Сред обявените артисти на двата фестивала са създателят на Blur и Gorillaz Деймън Олбърн, диско кралицата Глория Гейнър, Jamiroquai, най-горещите имена на бас-сцената в момента – Skrillex, Rudimental, Dub FX, Andy C, Dimension и Koven, както и суперзвездите в електронната музика – Carl Cox, Deep Dish, Disclosure, Danny Tenaglia и още стотици артисти на над 25 сцени.

Специалният майски подарък от организаторите на EXIT Adventure пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет „5+1 безплатен” се продава онлайн на касите на ТикетПРО до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за EXIT или EXIT Adventure наведнъж да получи шести безплатно! Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала ROCK@EXIT, на който ще свирят Queens of the Stone Age на 11 юни в Петроварадинска крепост!

Следете Фейсбук страницата на EXIT Bulgaria или тук за повече информация.

Билети:  Тикетпро Транспорт и настаняване: PartyTravel.bg

Suede – Beautiful Ones

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=xqovGKdgAXY]